writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!

clock-img

22.10.2008, 09:24

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

tok čvekate, da nimate cajta niti user posted image  ponuditi......................user posted image user posted image user posted image user posted image ..............no, jo bom pa jaz po dolgem času..............zdaj grem pa neki pojest, je LN končno zaspala, sva se eno uro matrali................pa kr neki ma nosek zamašen.............pa ji dajem fiziološko...............pol pa take ekstremno dolge okraske iz nosu ven vlečem, da ne vem kje se to skrije..............user posted image user posted image user posted image

A je divka mogoče? Jst zdej sam še to pijem.... user posted image Sej bom čist zamašila kufetjero... user posted image user posted image user posted image

Itak, da je prehlajena, če jo pa tok oblačiš..... al nisi ti tista? user posted image

Dober tek.. user posted image

clock-img

22.10.2008, 09:26

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ugotavlam, da imate večina zvečer ful več cajta.... Naša bejba je pa dopoldne ful zaspanka....

Se je zbudila ob 5.30..... čez 20 minut je že nazaj spala.... ob 8h smo ponovile vajo... zdej še vedno spi....  Sem dala cujne sušit, pozajtrkovala in že tle klofam... user posted image user posted image

clock-img

22.10.2008, 09:30

clock-img

leda

pencil-img

1480

no, sej gre sam še na pol smešno. tko vizualno. sem nas letos, ko smo šli julija kampirat, kar slikala. ker pol ko enkrat začneš, ne morš nehat in smo mel na strehi kemp stole, pa mizo,...nism čist zihr, če bi me lastni starši sploh hotl poznat. oni itak s solzami gledajo, kaj sva naredila iz njihovega lepo vzdrževanega avta v par letih, kar so nama ga podaril (ko so sebi kupili novga seveda)user posted image

clock-img

22.10.2008, 09:34

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

22.10.2008, 09:35

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Dej fotko prilepi... da se še malo narežim...user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2008, 09:45

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Itak, da je prehlajena, če jo pa tok oblačiš..... al nisi ti tista?user posted image

hmmmmmmmmmmm.....................ne, nisem jaz tista....................user posted image

clock-img

22.10.2008, 09:47

clock-img

ključek

pencil-img

9047

dobro jutrouser posted image

dobro jutro vsem trem babnicam.......................user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2008, 09:48

clock-img

ključek

pencil-img

9047

pri nas je pa že sonček..........user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2008, 09:51

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

pri nas je pa že sonček..........user posted image user posted image user posted image

A žihr pridem? Kle je pa skori megleno..... user posted image

clock-img

22.10.2008, 09:52

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Dej fotko prilepi... da se še malo narežim...user posted image user posted image user posted image

jaz bi tud rada vidlauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

22.10.2008, 09:53

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

pri nas pa čisto mičkeno sije.
Moramo se ven spravit,v trgovino ,pa mojmu bi mogla it gsm plačat.Upam,da ni premrzlouser posted image

clock-img

22.10.2008, 09:56

clock-img

ključek

pencil-img

9047

A žihr pridem?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............ti kr.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2008, 09:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Kaj na gin.pregledu po porodu ti samo bris vzamejo in ti kontracepcijo predpišejo??

clock-img

22.10.2008, 09:58

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz bi tud rada vidlauser posted image

jz tud...............user posted image user posted image user posted image ...........že napisano je tko fajn, da se nasmejiš zraven..............user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2008, 10:00

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Kaj na gin.pregledu po porodu ti samo bris vzamejo in ti kontracepcijo predpišejo??

ja nekako tako.čeprav jaz še nimam M, tako da mi še nič predpisal, morm pa čez 2-3 mesece, ko bo M prišla nazaj na pregled................user posted image user posted image user posted image ........pa sm upala da bo za en let mir................sicer je pa men blo ful neprijetno, je kr mal bolelo.....pa mi je G reku sam, da je prvi pregled po porodu vedno smotan in boleč..........je pa vse BP, vsaj nekaj.............user posted image .................aja, pa pregleda tud maternico, če je na svojemu mestu...............šarajo noter na veliko.................user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 22.10.2008 10:02:01 >

clock-img

22.10.2008, 10:03

clock-img

ključek

pencil-img

9047

se tipkamo zvečer, grem LN zbuditi, je ob 7 jedla nazadnje, pa še na sonček jo bova mahnili..........aha, sej baby fon že opozarja, da se je sama zbudila......................

clock-img

22.10.2008, 10:04

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

A žihr pridem?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............ti kr.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kok je to vožnje iz Ljubljane?

clock-img

22.10.2008, 10:06

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

ja nekako tako.čeprav jaz še nimam M, tako da mi še nič predpisal,

Žihr bi tudi kondome predpisali.... user posted image

Lep dan vsem, ki pridete nazaj kumi zvečer... user posted image

clock-img

22.10.2008, 10:08

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ja nekako tako.čeprav jaz še nimam M, tako da mi še nič predpisal, morm pa čez 2-3 mesece, ko bo M prišla nazaj na pregled................user posted image user posted image user posted image ........pa sm upala da bo za en let mir................sicer je pa men blo ful neprijetno, je kr mal bolelo.....pa mi je G reku sam, da je prvi pregled po porodu vedno smotan in boleč..........je pa vse BP, vsaj nekaj.............user posted image .................aja, pa pregleda tud maternico, če je na svojemu mestu...............šarajo noter na veliko.................user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ja zakaj pa ene dobijo M druge pa neuser posted image

jaz še čist pikico krvavim,pa neveč če naj grem jutriuser posted image

clock-img

22.10.2008, 10:08

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Žihr bi tudi kondome predpisali.... user posted image

user posted image user posted image

clock-img

22.10.2008, 10:13

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nič,grem moje babe spakirat,da gremo ven.se popoldan tipkamouser posted image

clock-img

22.10.2008, 10:43

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Kok je to vožnje iz Ljubljane?

dobrih 40 minutk..............

clock-img

22.10.2008, 10:43

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Žihr bi tudi kondome predpisali....

no, tok pameti pa še imava..............user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2008, 10:47

clock-img

ključek

pencil-img

9047

tko, zdej grerm pa še sebe uštimat, LN malo počiva po obilni malici...........user posted image .........pol pa hop na sonček..........uživajte...........user posted image user posted image

clock-img

22.10.2008, 12:19

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

haloo babnce!!

samo tlko da vas pozdravim!!

lepo se imejte in užijte še zadnje sončne žarke!!

midvi z Ronjo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na ljevo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čao

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem