Čerčka! Evo mene od mrtvih
Nisem šla n ič nazaj brat, ker bi prej zaspala, tako, da nisem nič na tekočem. Zanima me predvsem dajamaja, a je že mela UZ, a smo že potrdili tri komade? Moram seznam najdit.
Drugič, kricifix, hvala za info okol lekarne, bo treba pičit dole, pa je fajn, da vem, kje je.
Pa vidim, da nas arnejči navsezadnje ni zapustila, kar je prav fejst.
Mi smo dons obiskali ateta. Prideva noter in pravi: Kje smo?
Neki nabijam v prazno, pol pa vpraša, kaj bomo? Hudiča, se človek kar malo zamisli, če še on ne ve, kaj bi. Pa sem kar rekla, ja, bomo še enkrat probali, a ne? On pa, ja saj nimamo kaj drugega. Me pošlje na mizo, pogleda, najde en lušten folikel, ki naj bi jutri počil (ampak o tem kasneje), me stera z mize dol in potem nama še enkrat naredi predavanje o tem, kolk malo mama šanse za naravno zanositev (vi boste prej stara - so njegove besede), pa sem mu hotla povedat, da bo verjetno eno brezmadežno spočetje prej na vrsti, kakor najina naravna zanositev, ampak sem se zadržala.
Potem je pa ful mutil, kako nima več koncesijskih postopkov, pa mu poveva, da ni panike, on pa še kar naprej... da bo najverjetneje decembra kar zaprl, ker nima več koncesijskih in da to ni nič,.. Sem dobila občitek, da bi bil čisto zadovoljen, če bi mu rekla, da boma na koncesijskega počakala. Svašta, kakšen premik odkar sva bila prvič.
No, kakorkoli, sva ga prepričala, da midva bi pa res kar šla v postopek, smo se vse zmenili, naš se je tako smejal, ker jaz nisem navodil razumela, da je skor s stola padu, pol sem ga pa malo kregala, da naj me neha ****. Reško pa takoj: Kaj pravite? Pol sem mu pa razložila, da našga kregam, ker se mi samo smeji, pa je rekel: No, ampak sta pa borca! Jaz pa nazaj: Kaka borca, midva sva že veterana! In pol sem šla čisto naduvana iz čakalnice, kljub temu, da mi je spet razložil, da po peti uri zvečer lahko samo še vodo pijem. Ker če bom jaz ful plodna, pol bo unemu enemu spermiju, ki ga naš sproducira, lepše postlano.
No potem sem pa našga na pir zvlekla in mi začne nabijat, da če je Reško rekel, da bo folikel jutri počil, pol je treba pa seksat
(O sveta preproščina)
. Pol sem ga pa še malo masirala in vprašala, če bo on to opravil, al peljem folikel malo v lajf, na trg proste delovne sile.
S tem se pa ni strinjal.
Ampak, ko smo glih pri tem, me je pa še eno vprašanje prešinilo, malo izven. In sicer: Če bi šel dec v lajf in če bi rekel eni bejbi, ki bi jo slučajno srečal, če bi se dala dol z njim, bi bil gotov. Lahko pozabi in gre domov, to se verjetno vsi strinjamo. Zanima me pa, kaj mislite, da bi se zgodilo, če to ena punca naredi. Zahakla tipa, pusti, da ji časti en pir, al pa pač neki, pol mu pa reče, da bi se rada samo dol dala z njim. Kaj mislite, a bi ji uspelo, al bi se dec ustrašu? Sem našga vprašala, pa je reku, da mi ne zna odgovorit, da ne ve, kaj bi naredu.
U madona sem se razpričala. Se vidi, da vas pogrešam. U glavnem, miš, 23. 10. začnem snifat Suprefact, pol pa naprej.
Čerčka še enkrat.