cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Oktober IVF/ICSI

clock-img

15.10.2008, 11:42

clock-img

Nikita***

pencil-img

673

Jej punce, hvala za tolažbouser posted image . Saj ne preostane drugega, kot v nov boj... Do januarja ali februarja se bom pa tudi psihično že "naglihala". Grem popoldan malo v šoping, da odmislim vse skupaj, čeprav nisem tipična ženska nakupovalkauser posted image ...
Reni navijam zate, Bbpikica tebi pa še en ogromen user posted image
Gigi1 hvala za nasvet okrog Zorna, sem se danes po mejlu kar naročila, bom videla, kateri datum mi bodo dali. Če bo res predolgo za čakat, bom šla samoplačniško.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

clock-img

15.10.2008, 11:44

clock-img

pika.po

pencil-img

601

Ojla pupe!

Spet se moram malo pritožit. user posted image  user posted image  user posted image Vas nisem mogla brat od petka in evo novih sto strani. Pa ni šans, da človek to sfolga. user posted image user posted image user posted image

V glavnem čestitke za vse lepe, vzpodbudne in pozitivne reči v tem času. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa ravnokar prebrala za bbpikico in nikito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punci res mi je žal! user posted image user posted image user posted image   BBpikica user posted image user posted image user posted image za optimizem in nov postopek! Nikita tudi tebi želim, da čimprej štartaš na novo user posted image

No pri meni je v nedeljo padla prva špika. Preživela user posted image Vse za user posted image

Ultrazvok imam 27.10.

Ej punce ve, ki se bolj spoznate na zadeve. Kdaj naj bi bila predvidoma punkcija če sem štartala 12.10.? Bi si rada v službi ene stvari poštimala, da mi ne bo ravno vse na un teden padlo ko bom na bolniški.

A sem jest prav razumela da bolniško dobiš od punkcije do 3. dneva po transferju?

Pa nekje sem zasledila da se kostanja ne sme??? Kdaj in zakaj??? Tist o kalamarih in desnem boku ne bom spraševala user posted image user posted image user posted image , čeprav mi tud ni jasno user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.10.2008, 11:53

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

No, Zarja, kdaj ti kej lulaš??user posted image

Joj Zarjica tebe čist pozabla user posted image  sorry jaz sem prepričana da si ti med našimi novimi srečkamiuser posted image

bomo vidli....jaz sem čist adijouser posted image . Me tolk prizadenejo take slabe novice kot dans od BBpikice in Nikite, čist vednouser posted image user posted image user posted image .
Lulali user posted image bomo najverjetneje v petek.

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 15.10.2008 11:54:58 >

Horny Teddy

clock-img

15.10.2008, 11:54

clock-img

bbpikica

pencil-img

998

Pika.po jaz mam ponavad ene 14 ali petnajsti dan ciklusa punkcijo. To je odvisno predvsem od hitrosti rasti foliklov.
Nikita naj te tokratni neuspeh ne omaje ampak naj ti bo vzpodbuda za naslednji bojuser posted image user posted image

clock-img

15.10.2008, 11:59

clock-img

bbpikica

pencil-img

998

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Joj Zarjica tebe čist pozabla user posted image  sorry jaz sem prepričana da si ti med našimi novimi srečkamiuser posted image

bomo vidli....jaz sem čist adijouser posted image . Me tolk prizadenejo take slabe novice kot dans od BBpikice in Nikite, čist vednouser posted image user posted image user posted image .

Nč sekirat zarja ti si ta krog sigurno zmagovalaka user posted image user posted image user posted image , ti sam lulaj tko kot so men rekle test  ne grizeuser posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil bbpikica -- 15.10.2008 12:00:19 >

clock-img

15.10.2008, 12:02

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Nč sekirat zarja ti si ta krok sigurno zmagovalaka user posted image user posted image user posted image , ti sam lulaj tko kot so men rekle test grizeuser posted image user posted image user posted image  

lubicauser posted image ........ko bi še jaz bla lahk tak prepričana vase.....res dans sem tolk živčna....
Mislim ti mene tolažiš. Draga oprosti ne bom več jamrala. Obljubim.

Horny Teddy

clock-img

15.10.2008, 12:04

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Pa kje hodita dans Shuki in Abra, da nas malo k sebi spravita?????

Horny Teddy

clock-img

15.10.2008, 12:07

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

15.10.2008, 12:09

clock-img

bbpikica

pencil-img

998

Nč sekirat zarja ti si ta krok sigurno zmagovalaka user posted image user posted image user posted image , ti sam lulaj tko kot so men rekle test grizeuser posted image user posted image user posted image  

lubicauser posted image ........ko bi še jaz bla lahk tak prepričana vase.....res dans sem tolk živčna....
Mislim ti mene tolažiš. Draga oprosti ne bom več jamrala. Obljubim.

Zarja ti sam jamraj ker se boljš počutiš če svoje strahove z nekom deliš in če potem vsi vzpodbujajo in podpirajo. Saj vem kako je grozno čakat in upat zato si kar daj duška user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.10.2008, 12:10

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

bbpikica in nikitauser posted image user posted image žal mi je, da vaju je zopet hudič obiskal, ne razumem zakaj si ne prebere user posted image , tam lepo piše, da jo ne pričakujete še leto in pol, pa mi res ne gre v glavo, kako je lahko tako nesramna.

Predlagam, da jo do naslednjič naučita brati tudi drobni tist in s pozitivnim pristopom jo boste ugnale. Do takrat pa vama pošiljam user posted image user posted image in veliko optimizma za naprej.

clock-img

15.10.2008, 12:16

clock-img

bbpikica

pencil-img

998

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

bbpikica in nikitauser posted image user posted image žal mi je, da vaju je zopet hudič obiskal, ne razumem zakaj si ne prebere user posted image , tam lepo piše, da jo ne pričakujete še leto in pol, pa mi res ne gre v glavo, kako je lahko tako nesramna.

Predlagam, da jo do naslednjič naučita brati tudi drobni tist in s pozitivnim pristopom jo boste ugnale. Do takrat pa vama pošiljam user posted image user posted image in veliko optimizma za naprej.

Ja Shuka jaz se tud to sprašujem. Po moje jo moram nazaj v prvi razred poslatuser posted image user posted image user posted image , moram mismis vprašat če ma kakšne veze da jo po hitrem postopku naučim bratuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

15.10.2008, 12:17

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Zarja ti sam jamraj ker se boljš počutiš če svoje strahove z nekom deliš in če potem vsi vzpodbujajo in podpirajo. Saj vem kako je grozno čakat in upat zato si kar daj duška user posted image user posted image user posted image

user posted image BBpikec......

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 15.10.2008 12:19:30 >

Horny Teddy

clock-img

15.10.2008, 12:18

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

user posted image

pa kje hodiš srčece?

Horny Teddy

clock-img

15.10.2008, 12:19

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

bbpikica in Nikita en user posted image

in gremo dalje.Ja Reško zna včasih tudi presnetitiuser posted image

clock-img

15.10.2008, 12:29

clock-img

bbpikica

pencil-img

998

Punce šibam jaz v službo pa se beremo zvečer. Navijam za veliko lepih novič do takrat.user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.10.2008, 12:33

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

A Zup2 pa nas samo prebira?

Pikovitek hellow, kakšna je bila bera včeraj?

clock-img

15.10.2008, 12:48

clock-img

zup2

pencil-img

329

Pozdravljene!

Zadnje tedne vas pa res veliko prebiram, ker sem tudi sama med trepetalkami! Nekako nisem vedela ali se naj vam pridružim ali ne, no danes ste me pa zbezale na planouser posted image .
Naj povem,da je to moj 2. ICSI postopek, sem pa pri dr. Rešu. V prvem postopku mi je uspelo zanositi z zamrznjenčkom, vendar se je vse končalo v 9. tednu, ko sem imela 2. UZ in se srčka ni več videlouser posted image .
Sedaj pa grejem user posted image user posted image , zamrznejčkov pa v tem postopku žal nič. Sem rekla dr. Rešu da nič hudega, da imava dva otroka čisto dovolj, pa se je začel smejat, ampak me je potem pohvalil, da je treba pozitivno gledat. Test imam 23.10., vendar mislim, da ne bom zdržala do takrat in ga bom delala že kakšen dan prej.

Uglavnem punce, vso srečo vsem!

clock-img

15.10.2008, 13:04

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

user posted image

pa kje hodiš srčece?

Dons sem res pozno vstala, zdej mam pa randi z Lučko25 pa se rihtam user posted image

Se javim po zmenku.user posted image

clock-img

15.10.2008, 13:06

clock-img

cati

pencil-img

823

Drage moje borke

Se spomnim da sem bila pol leta nazaj na istem ko ve in trepetala če mogoče sedaj pa le bo in je bilo.
Sem vas sedaj malo brala in podoživljala moje trenutke ko ni uspelo in vedite da mi je hudo za vsako vendar punce glave gor za dežjem je vedno sonce samo mal dalša pot je do njega vendar zato potem toliko močneje in lepše sije.
user posted image

Zarja ti pa ne rabiš bit živčna, sem jaz namesto tebeuser posted image

clock-img

15.10.2008, 13:10

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

zup2.držimo pesti da bo user posted image kot za vse ostale ,ki grejejo user posted image ta mesec.Vas je še kar velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

15.10.2008, 13:21

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: cati
Zarja ti pa ne rabiš bit živčna, sem jaz namesto tebeuser posted image

o Cati.....user posted image

Horny Teddy

clock-img

15.10.2008, 13:36

clock-img

stijan

pencil-img

73

Joj ste veliko napisale v enem tednu ,odkar nam je opovedal računalnik.Čestitke dajamaji ,jaz sem tudi imela včeraj UZ in smo videli user posted image user posted image ,kontrolo imam 22.10 da vidimo če bo vse vredu. Lep dan želim vsem.

clock-img

15.10.2008, 13:39

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

bbpikica - super, da je že plan za naprej. Pa user posted image
stijan - oooouser posted image user posted image pa kontrola že tako kmalu, to je fajn, da ni nepotrebnega živciranja

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

15.10.2008, 13:39

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

BBpikica in Nikita full mi je hudo....user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem zarjici  in vaju toplo user posted image user posted image user posted image user posted image objemčkam ... očitno glih ni neka sreda danes user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

15.10.2008, 13:48

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Toliko, da javim beta HCG je 1896 in kot pravijo sestre lahko, da sta dva!!!user posted image user posted image  
Sem v bolniški do prvega obiska svojega ginekologa - a to mislijo mojega v Lj, ali mojega v domačem kraju? Pa Buscopan moram jemat, ali je to še katera naša Ljubljančanka dobila?
Grem si dat Utrogestan in potem preberem več.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem