Preden grem čikati, moram tole napisati...
WP, ti in tvoj imata prednost, namreč s tem mislim, da doktorji točno vedo kaj je narobe pri vama, načeloma se tudi ve, kako se da to rešiti (ICSI, vitamini, čaji), mislim obstajajo načini, da si tvoj popravi spermo (ravno tako kot Goldy-in mož), torej tvoj naj jemlje vitamine in pije kakšne čaje, ne vem, mogoče bi tudi vidva obiskala teto Pehto, pa vama bo uspelo. Sicer tudi ne vidim razloga zakaj vama ne bi že sedaj.
Po drugi strani pa poglej nas, ki imamo diagnozo nepojasnjena neplodnost. Doktorji pravijo, da je vse v redu z nami, vse je v redu z mano, z mojim, v obeh postopkih zadosti celic in pa še zamrznjenčki, vendar jaz nisem N od nosečnosti. In ko takole prebiram tale naš forum, se mi nekako zdi, da veliko prej zanosijo pari, pri katerih se točno ve, kje je problem, kot takšni, kjer ni problemov. Očiten primer midve z Pikovit. In kaj midve delava, obiskujeva razne zeliščariče, jaz imam namen do bioenergetika iti, Pikovit gre na akupunkturo, ker nekaj je potrebno spremeniti, da nam morda lahko uspe. In ne moreš verjeti, moj dragi ravno tako pije čaje, še sedaj ko je na poslovni poti, si je kupil lonček kuhaj (tisti, ki hitro segreje vodo), da si lahko v hotelu kuha čaje, ker midva morava probati, kar nama mora uspetii in nama tudi bo
Torej ti svojega dragega spravi na vitamine, mogoče ga odvleči teti Pehti in ima da rata, vsakič ko ga bo pa napadel pesimizem (ja dokaj tipično za kozoroge, pa tudi eno lepo lastnost imajo, da so vztrajni), pa zapleši lepo tako, kot si pri meni doma
in ima, da ga mine pesimizem, da se bo samo spraševal, kdo je ta čudovita ženska s katero jaz živim, in kako je lahko srečen, da ga ljubiš in zakaj za boga ne bi naredil zate vse kar ga prosiš.
evo, pa sem se izkašljala