writing-img

RE: Oktober IVF/ICSI

clock-img

16.10.2008, 12:01

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Abra dokler ješ estrofem ne morš začet krvavet???????user posted image  Zdaj mi ni več nič jasno. Sem mislila, da v kombinaciji z Utrogestanom lahko. Kak je zdaj to? Shuki daj mi razložita to vidve...

Horny Teddy

clock-img

16.10.2008, 12:03

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Dober dan punce!

WP - veš, pridejo taki časi, ko nam vse dol pade. Tile postopki so pač en velik psihični napor. Kljub vsemu pa - zdaj sta že na dobri poti, verjemita v uspeh. Tvoj dragi se bo pomiril, ti pa si tudi danes "brat" že boljše.

Gospodarica - nič bit užaljena, sveda te vse pogrešamo, tudi če tega ne napišemo posebaj!

Lučka - bravo za akcijo, jaz ne vem če bi si upala pred Dr. dat inekcijo. No, meni jih itak mož daje, tako da si jih še doma ne upam samauser posted image

Pikovit - matr, kako ni ti hotla dat napotnice!! To me tolk zjezi, ker se tile dohtraji obnašajo tako kot bi od svoje plače dajali za naše preglede!!!1 Taka je moja G, špara z UZji...brrrr

anči banči - sam da rastejo, to je dobr... le tako naprej
bbpikica in reni - objemčki za vaju...ne obupat. janura bo kamlu tukaj, do takrat pa mal diete, mal čajčkov in tabletk, pa fotostimualcija pa bo... VElja?

arneja - o fuzbalira in rokometira moj sto na uro, ne vem pa če ni tut mal gimnastičarja, ker se razkrekva od ...douser posted image   Kako si?

zvezdica - pa ti maš res medvedka v sebi...bravo mali

kajsica me držimo pesti in navijamo zate sto na uro. zaradi razpoloženja se ti pa ni treba nič opravičevati. Tako se pač počutiš, jutri bo že bolje! Objem zate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

16.10.2008, 12:04

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Mojsonček drži se. Pikica je borka. Vso srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarja, se vidi, da si začetnica user posted image pri nas imamo že leto prepoved kakršnih koli barvnih ali vzorčastih toaletnih papirjev user posted image samo snežno bel je dovoljen user posted image kako naj drugače ločim izcedke takih in drugačnih barv user posted image

sem šla iskat v neko manjšo štacuno tu pri nas, pa čist belega nimajo......sem pa kupla bele servete.....user posted image

Horny Teddy

clock-img

clock-img

netka34

pencil-img

635

Pr@sica, meče ven....dobro d sm copy-paste....user posted image
Ujla pupike moje lepe, drage...kaj bi jaz brez vas...
Pa se mi danes ne da kej dost pisat, vidm pa da je kar neki grdih novičk...bozza drži povprečje gor!!!user posted image

WP, zanimivo...tut mi2 sva se sinoči kar med user posted image tko spičla lih zarat iste merde ku vi2, d nisva prišla do konca user posted image . Maaaaaaa, ku sm bla jezna...srce mi je tko nabijalo, d sm ga v ušesih čutla!! Matr moški, ej....peeeeenis!!!

pa še dež se je zdejle tko ulil, prow za smetanco na sadni kupi, d bi najraj šla spat do ju3. Pa mam tolk za risat, d se vn ne vidm....

Ufa, preveč jamram, se poslovim....

Jajca pa pivo pa šopata, nima kej bit....user posted image

Larči, držim pestke, pol se bom pa zjokala, k prow rabm!! Matr, d me ne depra spet pred vrati ne čaka. Čak, se morm zaklent!!

Čau!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

clock-img

16.10.2008, 12:09

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Zarči, jp, dokler boš papcala estrofem, ne bo tečke... itak, da je ne bo! Pa ne zaradi estrofema in utrogestana user posted image

Sonček, kam si se skrila? Pa tko si nam zjutraj lepo sijala user posted image

clock-img

16.10.2008, 12:11

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: netka34
Matr, d me ne depra spet pred vrati ne čaka. Čak, se morm zaklent!!

ti se samo user posted image . Še malo pa finale!!!!!!!user posted image

Horny Teddy

clock-img

16.10.2008, 12:12

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Bozza - joj, kako lepo...za dva. Ta je torej tudi bojevnik!

Lara - fajn zrihtej, do 14h je čisto še malo

gigi - levo so pa usklajeniuser posted image , to je dobro! Le tako naprej!

moj sonček - nikakor ne obupat. Jaz močno stiskam pesti za drugo pikico.user posted image user posted image user posted image

Abra - kaj se nam še javi, velja?

Goldy, zarja, netka, obayifo, jazzz, mismis, gretka, pija, pika ....vsem želim en lep dan. In nasmeh na ustnicah!

clock-img

16.10.2008, 12:14

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Zarči, jp, dokler boš papcala estrofem, ne bo tečke... itak, da je ne bo! Pa ne zaradi estrofema in utrogestana user posted image

pa zakaj jaz tega nisem prej zvedlauser posted image .........jaz pa take mikroskopske preglede na wc zganjam...user posted image
user posted image molim da je pa sploh ne bi blo enih 8 mesecev....

Horny Teddy

clock-img

16.10.2008, 12:14

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ABRA  -pojejujejo mi moči..sem predolgo sijala...tukaj se kažem le še skozi oblake.... mislim, da bo čez vikend dežek. Midva z možekom greva na sprostitev v nedeljo - on v savno jaz na masažo...

clock-img

16.10.2008, 12:15

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Sonček 33 pri nas tako lepo siješ, bi kruser posted image

Horny Teddy

clock-img

16.10.2008, 12:17

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Sonček 33 pri nas tako lepo siješ, bi kruser posted image

pa pri nas si tudi!!user posted image user posted image user posted image  Brvao sonček!!!

Kako masažico si bo mamica privoščila?

clock-img

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Baci si se že dogovorila za user posted image user posted image ? Bo stimuliran al kr naravni ciklus?

Horny Teddy

clock-img

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Abra dokler ješ estrofem ne morš začet krvavet???????user posted image  Zdaj mi ni več nič jasno. Sem mislila, da v kombinaciji z Utrogestanom lahko. Kak je zdaj to? Shuki daj mi razložita to vidve...

Se čist strinjam z Abro in ne bi kej več dodajala, tvoje tečke ne bo ker si nosečka in E+U nimata vezeuser posted image

Kar se pa wc papirja tiče pa ja, v postopkih ni noben drug dovoljen kot bel, sem šla skoz to in zdaj nobena barvna kombinacija razen bele ne pride v poštevuser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

16.10.2008, 12:18

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Zarja  - samo zate!!!

clock-img

16.10.2008, 12:21

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Se čist strinjam z Abro in ne bi kej več dodajala, tvoje tečke ne bo ker si nosečka in E+U nimata vezeuser posted image

Kar se pa wc papirja tiče pa ja, v postopkih ni noben drug dovoljen kot bel, sem šla skoz to in zdaj nobena barvna kombinacija razen bele ne pride v poštevuser posted image user posted image user posted image

draga pa kje hodiš? Počivata s pikico? Preveč brca?
Saj je dobro da to vem. Lahko bi tud sama sklepala...blond tu glih ni izgovor..user posted image user posted image user posted image . Sam pol tud tisto kar bi lahk bil ker znak ni, so zdravila. Sem čist zmedena. Jutri bomo vidli kako in kaj. Komaj čakam,...če bo dober rezultat, ti pošlejm sms tud sred noči....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

16.10.2008, 12:21

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

pa zakaj jaz tega nisem prej zvedlauser posted image .........jaz pa take mikroskopske preglede na wc zganjam...user posted image

Kako 8 mesecev 1 leto in pol, pol k naj bi dojila je tud še ne bi bilo, tko da jaz vztrajam na 1,5 leta.user posted image

clock-img

16.10.2008, 12:22

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zarja  - samo zate!!!

ooooooooooooooooooo dragauser posted image .....user posted image

Horny Teddy

clock-img

16.10.2008, 12:23

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Zarja, imaš najbrž že nosečniško pozabljivost user posted image sem ti to že povedala user posted image

Sonček, uživaj na masaži, boš pol še celo jesen lepo sijala user posted image si te sploh ne morem predstavljat drugače user posted image kam pa gresta?

clock-img

16.10.2008, 12:24

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Kako 8 mesecev 1 leto in pol, pol k naj bi dojila je tud še ne bi bilo, tko da jaz vztrajam na 1,5 leta.user posted image

no....saj vidiš da nisem sebi podobna....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Abra - v Wellnes Živa Bled....poročno darilo

clock-img

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Abra dokler ješ estrofem ne morš začet krvavet???????  Zdaj mi ni več nič jasno. Sem mislila, da v kombinaciji z Utrogestanom lahko. Kak je zdaj to? Shuki daj mi razložita to vidve...

Se čist strinjam z Abro in ne bi kej več dodajala, tvoje tečke ne bo ker si nosečka in E+U nimata veze

Kar se pa wc papirja tiče pa ja, v postopkih ni noben drug dovoljen kot bel, sem šla skoz to in zdaj nobena barvna kombinacija razen bele ne pride v poštev

draga pa kje hodiš? Počivata s pikico? Preveč brca?
Saj je dobro da to vem. Lahko bi tud sama sklepala...blond tu glih ni izgovor.. . Sam pol tud tisto kar bi lahk bil ker znak ni, so zdravila. Sem čist zmedena. Jutri bomo vidli kako in kaj. Komaj čakam,...če bo dober rezultat, ti pošlejm sms tud sred noči....

Če boš delala ob 3 zjutraj mi ga pošlji, bom še mojgauser posted image zbudila, da mu povem lepo novičkouser posted image

clock-img

16.10.2008, 12:25

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Zarja, imaš najbrž že nosečniško pozabljivost user posted image sem ti to že povedala user posted image

joj Abra, če ne bo plus, bo jutri Mb poplavljen od žalosti strašne.......saj ni, da se ne pripravljam tud na to, samo je upanje enostavno premočno.

Horny Teddy

clock-img

16.10.2008, 12:26

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

user posted image user posted image user posted image

Se spomnim ko sem zanosila, sem bla čist razštelana, nč mi ni šlo v glavo, pa so se že norca z mene delal kolk sem stupido, da mi nč ne potegne, ampak kaj bi mi če sem bla pa v svojem svetuuser posted image

clock-img

16.10.2008, 12:27

clock-img

Abra

pencil-img

2567

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Abra - v Wellnes Živa Bled....poročno darilo

sicer ne poznam, je pa super darilo. user posted image Uživajta! Jaz tudi še razmišljam kam bi šla. Baje je v Šiški super tajska za nosečke.

Zarja, pol bo test kar sred noči padal user posted image te bo Shuka zbudila, ko bo ona šla lulat user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem