večer, evo mi smo za danes zaključili šolanje, jutri pa je nov dan...
Žiži, sem predvidevala, da letos ne bodo več naročali za zamrznjenčke, tako je vsako leto, namreč konec leta naročajo samo za postopke, da pokurijo vse, ki so jih dobili na koncesijo. Bomo šli pa januarja spet, kot lani, če bo sploh potrebno, morda niti ne bo, če bodo čaji tete Pehte kaj pomagali. Tebi pa čestitke za današnji izkupiček in nikar žalosti, saj veš da na UZ-jih gledajo samo večje folikle, malih pa sploh ne.
Mlinček in Mlinčka, to je lepi par, ona je ciganka, on pa dimnikar
. Mlinčka, čestitke za dober izkupiček, Mlinček sedaj, ko si uraden član foruma, se nam pa tudi ti lahko pridružiš na žurki, ko bomo proslavljali infertilnost, da ti ne bo treba kasneje hoditi in Daisyko podirati
WP, fino da sta se z dragim pogovorila, to je zelo pomembno zate in za uspešnost postopka
. Jutri pa glej, da dobro opraviš na UZ-ju, da ne bom res prišla na tvoj rajon
Sapi, kako gre špikanje, ali gospod Rolling Stones kaj pomaga
Ajsi, kaj pa je s teboj, zadnje čase si pa bolj malo pri nas, ali miška še vedno zahteva svoj obvezen počitek
Gretka, dobro delaj danes, se tipkamo zjutraj
Zvezdica, kaj si ti danes opravila na polikliniki
Abra, nikar ne delaj preveč, da ne bo gimnastičarka spet jezna
Hedi in Noki, kje sta vidve dvojni nosečki, pogrešam vaju.
Kalina, upam da ni hiperca, veliko pij, in kontroliraj odvajanje vode. Jaz sem ti pa itak že določila datum za ET glede na tvoje število celic, sporoči če moram kaj spremeniti
Jazzz27, jutri ti želim veliko sreče na ET-ju, da dobiš nazaj dve najlepši pikici in da jih ostane še kaj za frižider
Miška73, a jutri bo pa še stop akciji ali kaj, navijamo da bo.
Bambi, ekola pa sem te uvrstila na top listo. Kot vidiš pri meni obljuba dela dolg.
Shuka, ali si potegnila net iz qurca
Netkič, pa kaj je to, da se med seksom kregate babe, bemti takrat je treba uživati.
Mijavček, upam da boste šli kmalu vsi trije domov k atiju, ki vas sigurno že težko pričakuje
Sabsa, kako si mi ti, kako se kaj počutiš?
Daisy, ne skrbi, do decembra oz. januarja bo še toliko pirov, bemti saj ne pravimo zastonj veseli december, ma da gremo na veselovanje
. Mene nič ne zaustavi, razen če morda, mičkena možnost, nam naravno uspe.
Drgač pa zagrabi deca za tisto in mu natlači vitamine v usta, si videla kako imam jaz svojega na treniranega
, pri nas se ve, kdo nosi hlače v bajti
Zarja, ti pa ne delaj panike, mislim da ti lahko že kar čestitamo, ti pa jutri zjutraj lulaj na testek, ker rabimo slikovno potrditev
Obi van kenobi, kako je z vama, kdaj štartata spet z IUI-jem
Lučka25, torej so prve špikice že padle, en korak bližje željenemu cilju
Pikovit, kako nam gre, a smo nogirali grdo teto G?