Gigi, ti si imela pol klomifenski test. Merodajen FSH je 2-4 dan cikla, brez klomifena in če si imela 4. dan 10, si še super. No, ok, do 6 je rezultat baje super, pol je pa dober
Jazz
super!! Lepo ju grej
Ledenka, obleke so pa res katastrofalne, kajne? Če so že vzorci, so res za none, al pa še za njih ne.. Jaz sem bla tudi v Italiji, ni blo nč bolje. Kupila nič!
Zarja, spet maš novo oblekco
spet si luštna in upam, da bolje?
Lara, Reš je bil ziher ful vesel
jaz se spomnim vseh njegovih izrazov od takrat ko je slabo kazalo, pa ko je srček bil ... sej jaz sem tudi vesela, ko mi pri delu kaj fajn rata, sploh če se dolgo trudim.
Tvoja G je pa pomojem malo mimo udarla, ko je rekla, da se lahko združita v enojačna
lahko bi imela enojajčna, če bi se en prijel in ta delil ... npr. pri blastocistah 5. dan je pa že jasno, kako se deli. Pri tebi bi lahko bilo še kako presenečenje, zdaj ne več
Kako je lepo, ko se sanje uresničijo
tko lepo si napisala
Dajamaja, pritisk si večkrat merim. Aparat sem pa kupla tak, ki ga priporoča združenje srčnih bolnikov, al neki tazga. Imam pa takega kot prej. Nazadnje ni blo sestre moje G, ki mi ga navadno meri ročno (da posluša) zadnjič jo je ena študentka nadomeščala, ta mi je pa zmerila z avtomatskim ... si mislim, da je tisti narobe kazal
Sej imaš prav, da boš kar Reša počakala, si pa lahko še misliš, da mu že srček utripa. Ker zdaj je pa že dovolj star
zdaj bo samo še rastel.
Jazz, za desni bok nam je Hope povedala, ker so njej tko naročili. Na sredi nosečnosti se je pa dobro "preseliti"
na levi bok, zaradi boljših pretokov. Če zaostaja v rasti, ponavadi to priporočajo. (zdaj vidim, da je že Hope razložila
)