DOBRO JUTRO....
Evo, spala sm točno 5 ur in spet ne morm več.. me tale svetloba malce j....
Punce, bolj gre zadeva proti "koncu" bolj sm občutljiva od teh hormonov. Dans sva mal s šefom imela "debate", pa sm mu rekla, da sm malce jezna nanj, itd. Pa čist solzne oči sm imela... Potem pa sm mu še rekla: "ma, tk sm različnih razpoloženj od teh hormonov, da se jočem za brezveze, se smejem, se kregam, se ne kregam, sm tečna in nism tečna...." Kr "počlo" mi je mal....
Ja, nč, se tipkamo kasneje... morm it kopalnico očistit, s aj sta mi moja mačkona spet nardila katastrofo od tega peska in dlak. Potem jima morm WC očistit še...
ampak predn se lotimo vsega tega pa zdajle z mojim še "zadnjič" v tem času
kak bomo skakali...
sm klicala zdajle na tisto telefonsko kjer so navodila za dajanje semena, pa sm ji rekla, da ne vem, če sm se s sestro dobro razumela, glede na to, da na tistem listu piše, da dva dni posta. Pa sm ji rekla, da mi je sestra rekla, da danes zvečer še lahko in da nism zihr, če sva se razumeli. Povedala sm ji tud, da imamo že od petka "post" (ni bilo časa zaradi mojih služb
), in da se bojim, da je že od petka tko stara sperma, da bi to res moralo dans iti ven... Pa je rekla, da že 10 let dela kot vodja laboratorija in da te stvari niso tko striktno natančne kot piše. Da je že res da piše dva dni, ampak da ni tko. Da naj kr dans še seksava, kot mi je rekla tud sestra na oddelku, in da se naj do srede (punkcije) pomirim in sprostim...
To je to...
aja... da ne pozabim...
Zup2 (moj ima čist isto težavo kot tvoj - slabe ima in malo jih je; in sva zdajle v 2. postopku, pa tud sva pozn zdajle začela s temi tabletami Q10, Maca (šele 3 tedne jemlje) ampak upam, da je bilo dovolj, drugače bova midva tud 3 mesece se filala). Za tvoj - mi je pa ZELO žal
in držim pesti, da v naslednjič rata.
Gospodarica... tud zate