ŽIVJO, PUNCE....
Se opravičujem, ker se dva dni nism nič oglasila, zdajle sm pa kr porabla eno uro, da sem vse prebrala in vidim dve najbolj čudoviti novici...
STIJAN... Iskrene čestitke! Zdaj pa lepo nosečnost in lahek porod...
DAJAMAJA... NO, vidiš, da sedaj je pa ratal... mogoče bodo pa kr trije... Se spomnim, da sva nazadnje skupaj trepetali... pa isti dan sva imeli punkciji, vendar jst v LJ... še enkrat iskrene čestitke tebi in tvojemu!!!
bbpikico, anna1 in Jill. Dobrodošle med nami
LARA LIGHT...JA, se strinjam... tale mačkon od Kajši je pa od "hudiča".... Morala bi ga videt kakšn velik mačkon je....
GIGI... HVALA za pozdrave... ampak Kajšico bova pa morale po nagi ritki... TKo je bila zaposlena z mojimi muceki (celo fotrala jih je po špikici... kak jih je razvajala), da je pozabila na tvoje pozdrave... Ampak sm prebrala...
KAJŠI... z gigi te bova po nagi riti našeškale... Pa glej da bodo danes dobri rezultati...
DAISY... LEPO da si nas porazdelila po pijački ampak ne vem zakaj sklepaš, da men sede Heinken? Če ti po pravici povem, sm takrat, ko ste mi povedale, da pitje piva pomaga k rasti celic... sm se prov mogla matrat, da sm dva mala piva spila, pa še od teh dveh sm bla pol pijana...
MISMIS... Ja, ta dva muceka pa sta res našla nebesa... prej sta bila tko podhranjena, sedaj pa imata takšne trebuščke kot balon... vpraš Kajši...
Kaj pa kej prinesemo v petek?
PIKOVIT, SONČEK, ZARJA, PIJA76, ABRA, LEDENKA, HEDIKA, GRETHY, in ostale... želim vam lep dan...
PUNCE... moram še tole vprašat... Tiste, ki ste v Postojni, dajte mi povedat ali je res, da je tko, da je prvi postopek plačljiv, drugi zaston, tretji plačljiv, četrti zastonj,...? In koliko približno pride vse skupaj cenovno za en postopek? Že v prejšnjem postopku sm vidla, da ste v Postojni najbolj uspešne, ta mesec pa sploh nas "šišate"... Ja, sej vem, da bi me morale po nagi riti, ker sm že sedaj pesimistična, pa komaj sm se začela špikat, pa vendar.... Hvala za odgovore že v naprej... Lep pozdrav vsem...
TREPETALKE... vam pa velik sreče, da ugledate lep +