Daan!
Za mano je kar dolga noč. Sploh ne vem več, kaj me boli. Zvečer se je v hrbet nadaljevalo, da o noči ne govorim ... zjutraj sem dojela, da je najbrž želodec... so vsi organi nekam premaknjeni, pa sploh ni več občutka, kaj boli. Recimo, da bo jutri bolje.
Lara, če sta včeraj slišala že tisti "kaj ste ji obljubil, da je tko pridna" je ziher vse ok. To je prav značilna Reševa fraza
in kadar ni ok, je ne izreče
še dva tedna bo pa dolga, zdaj ni testkov, kjer bi lahko prehitevala
lahko se pa s svojim G zmeniš drug teden
Kikaa tebe pa že dolgo ni bilo tuki
v tretje gre rado, držim pesti
Mišmiš, se tebi zdi, da delam neumnosti
jaz sem resna punca
pupa pa pleše vse živo, ni da ni
Hedi, nova slikca
joj, kolk si shujšala, kje so pa otroci?
Noki, kako je danes? Še boli? Kak lekadol pa lahko vzameš. Pa super za pikici, jaz sem tudi bolj pozno čutila oz. dojela, da je to to
zdej pa nimam miru
Shuka, mislim, da ima moja G s progesteronom kar prav. Če v MB opustili cerklažo in namesto tega dodajajo progesteron, bo že neki na tem. Konec koncev Pušenjak tut ni enciklopedija
še pred pol leta ni štekal estrofema pri zamrznjenčkih, zdaj se ga pa že v stimuliranih postopkih uporablja ...
Zdaj te pa še prehlad heca, al kako? Bogica.
Zarja, to je pa hud zajtrk
a ti to zmoreš?
Še 3x greš spat in po otroke
Gigi, tebe pa tudi prehlad daje? So to stranski učinki suprefakta al preveč delaš? Še dobro, da je vikend
Obi
žal mi je, da spet ni uspelo. Naslednjič pa res raje z ivf poskusita, je precej več šans. FSH pa danes ni merodajen. Dela se ga 2-4 dan ciklusa. Reš pravi, da je prvi dan takrat, ko je že krvavitev in ne samo izcedek.
Gospodarica, zadnjič si imela eno samo celico, ne moreš obeh punkcij primerjat. Če se bo pa jutri še nadaljevalo, pokliči Reša.
Reni
za pikici. Lepo ju grej.
Kajsica, kaj je danes pokazal uz? Vse črno?
Kaj pa naša nova trojna nosečka se nič ne javi? Dajamaja, kako kaj
?