ok, po vrsti,
netka, držimo pesti za jutri, čimprej lulat, pa poročat!
obi, takisto! stiskamo, naj
ne pride in jutri naj pokaže plus!!!!
šukec, ti kar počivaj, pa pazi na pikico in nase! zajtrk ti prinesemo vsako jutro direkt v pojstlo
gigi, če te matra suprefact, pa prestavi v nižjo prestavo! ne gre? saj razumem, da bi rada vse postorila do konca postopka, potem pa boš itak nosečka in boš uživala!
bbpikica, čestitam za pikico! tile otroci nam delajo skrbi že čist od začetka, pa saj fajn, kar naj bodo poskočni in zdravi!
wp, nimam nobene izkušnje glede čajev, a se pridružujem vsem, ki pravijo, da poskusita! kot pravi abra, se lahko rezultat samo malo spremeni, a pomeni za vaju ogromno razliko!
kajsi, saj tebi sem že čestitala za vse črno? nisem? pomota! pa itak smo vedele, da ti to zdaj že miže!
, ne skrbi za hiperco, imaš drugo terapijo, ni vrag, da bo ta uspešnejša!
pikovit, a držim pesti za šlogarco?
, ja itak ne more zgrešit, da bo tokrat postopek uspešen! boš vidla!
zarja, že kaj nestrpna, ko te otroci čakajo??? ponedeljek je takorekoč pred vrati!
abra, tudi mene je včeraj hecal tale konekšn, sem hotela napisat "nočko", pa mi ni hotel odpreti strani! al sva samo midve nepotrpežljive?
neeee
, kako pupa? binca, brca, dela prevale?
lara, počivaj in se koncentriraj na jutrišnji uz, da ne bodo že otroci imeli povišan pulz!! hvala za novičke od mijavčka, povej ji, da mislimo nanjo in ji želimo vse najlepše! ko bodo pa 3, pa tak sporočiš, a ne!?
mišmiš, tvoj eskimček pa je itak zmagovalec! naj bo bjorn!
anna, mene je najbolj bolela injekcija ketonala v rit, tak da... punkcija je bila hitra, le 5 foliklov in neboleča, sem pa res bila na takem adrenalinu, da me je katapultiralo iz stola, pa domov. nič ni hudega!
dakec, tvoja pikica že vse to počne? kdaj pa imaš morfologijo, oprosti, če sem spregledala.
take začudene poglede pa večkrat vidim v ogledalu!
uf, sam da si čaj pripravim. ajsi, ko pijem čaj, se vedno nate spomnim, a nisi ti taka čajanka? čak, lej to: за Ваше здоровье! (no, upam, da je pejst uspel)
vsem ostalim čvekicam, lep dan!
< Sporočilo je popravil nokes -- 1.10.2008 12:19:09 >