Oj puppe drage & Mlinček
Evo mam končno mal časa, da vas preberem za nazaj...
...in še mal uč na Željkota vržem
.
Miška hvala še 1x res je njami na tej slikci. Si prav zbirala kje ful toplo gleda
.
Za darilo bom mal premislila, pa ti sporočim. Mislim, da vem za koga je
Sooooorry dabu dabu napisat. Z Mlinčko imava naslednji UZ 16.10., Netka pa 14.10.
Pikovitek me pa ignorira
. Hec lubica,...vidim, da si čist naspidirana
Bozza seveda navijamo zate in za tvojo pikico. Boš vidla kolk bo srček naslednjič šibal
Miška73 ja bi bi že čas, da to v živo opraviva. Virtualnih sva že kar nekaj skupaj spili
. In ja...evo
kot akontacija
Sapi draga ful ti hvala. Prav vesela sem, da si nabrala novo energijo
Gretka prav vesela sem, da si spet mal doma in da te lahk spet beremo
. Kako noga?
Mlinčka dobra majčka a? Bom patentirala
. Žal mi je, da si mogla šibat. A tiste slinčke si za pirček prklopla...al..ti kej Mlinček pripravlja
.
Mlinček ti si car! Lepo za Mlinčko skrbiš, zdej pa še za nas
Šukica ti moj bledoličnik. A kar opeklo te je? HB za tale sonček, da se ga še mal naužijemo...naj kar še nekaj časa ostane
Sonček te je Jazzzy mal hecala
. Maš prav. Netka je pa puppa od katere se je prav težko poslovit. Kar domov bi jo peljala
Dajči lubica še malo pa boš srčke vidla. Itak, da ga bo Reško vprašal, kaj ti je obljubil, da si tako pridna
Tvoj nej si pa že kar zamisli, kaj bo odgovoril. To bo še smeha
Paddy je res..9 je pravljično število in vse pravljice imajo srečen konec
Gospodarica kako si?
Larica he, he...ti pa lenoba? Nisi malo prestroga?
Hedika draga a Micika se je pokazala? IIIiiiii Kako lepo, da bo parček in ja pš pš ...obdržita zase
super, da sta oba krasna in da imata vse tam kjer mora bit. Sploh nismo dvomile
Želvica pa gozdno bitje? Škratek al kako? A vi2 tud gobe nabirata al sam vandrata? Ne me preveč hvalit pliiiz. Zadnje čase sem tolk v gužvi, da mam kar malo slabo vest, ker se vam ne posvečam tolk k bi si želela
Lučka kako si mi ti? Vse pod kontrolo?
Netka bo luna prinesla same dobre stvari, boš videla
Mandreja za mucka so ti že deklice svetovale. Res najbolje k veterinarju. Pa pazi se predvsem iztrebkov in ne ga futrat s surovim mesom. Navijam za velik + jutri
Kajšica draga pocajtaj se čimprej. Upam, da je mami še pri tebi in da te carta. Me pa mislimo nate in vemo da boš do ET že dobra
Zarjica ti pa kar pridno kavčkat
Bozza žal ti ne znam svetovat. Malo po Monu pobrskaj. Upam, da bo kmalu minilo.
Tina mi je žal, da se nisem udeležila srečanja in te spoznala. Upam, da se kmalu spet dobimo.
Tassi
za pošto. Zdaj se bo pa začelo
Noki kako je zob?
Ajsi a spiš? Avatarček pa rula
Abra si pa še mene skor s čokolešnikom skurla
. Sem ga že imela v štacuni v rokah...na koncu sem se pa zarad OH premislila. To lahk še kakšen mesec počaka
Oki lubike vem, da vas še pol nisem omenila, pa kaj ko moram počasi iti. Rada vas imam prav vse
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 7.10.2008 20:58:46 >