Babike dobro jutro!
Hvala za podporo, ampak kar se mi pa v tem postopku dogaja, pa mi ni več mogoče in normalno.
No že ko sem začela jemati superfact, sem se zjutraj zbujala kot po hudem mačku in sem rabla vsaj kako uro da sem začela funkcionirat, zvečer pa sem itak učke sukala ker sem bila toliko zadeta.
No ko sem začela pa še z Gonalom.....ulala...to je pa bila đanki fešta....punkcija, me je tako bolela, da so krokodilje solze tekle in mi je še dr.Zorn šel iskat zadeve proti bolečinam.....no ampak preživeli vseeno. Je pa res, da sedaj par dni dejansko nisem mogla sedet, tolk me je bolelo, da o wc sploh ne govorim, pa slabost, pa želodec bolel na polno, pa bruhanje, pa napihnjenost, pa.....ma brez veze in kot vam je povedla WP sem res cele dneve kavčala ko malo dete. Vzela ta Utropizderaj, pol ure pozneje sem bila v deželi sanj, ne vem zakaj ampak tokrat me je pa res zmahalo....
Babike, povejte mi nekaj....a je še katero tako zelo glava bolela v postopku, ker jaz običajno res ne poznam te bolečine, tokrat pa me boli čez celo desno stran in tako v učko???? Al sem samo jaz čudna....no ja to sem itak....
Mišmiš, ti morem povedat, da sedaj pa mi ti ne moreš več konkurirat
, so se mi joške tako napihnile in bolijo od tega Utropizderaja....
Kako si kaj drugače!!!!
Gigi, no ti se tud z astronomsko hitrostjo približuješ delu, ko se bo res začelo dogajati.
Pikovitka, ne dvomi v svojo seksipilnost, ker si res taka mačka da je kaj.!!!
Netka, kako kaj počutje pri tebi???
LL, ti samo uživaj in počivaj, pa bo vse OK!!!!
Ščukica, samo toliko da te pozdravim ti naša čarovnica!!!!
Zarjica, ja tako je prav, pusti znakece zadaj, pa počakmo do dneva testeka in to je to. Ker jaz imam sedaj (pa še pikic nimam pri sebi) vse nosečniške znake (joške zatečene, slabo, smrdi mi....)
Mlinček in Mlinčka, kako kaj vidva stojita sedaj? Navijam za vaju!!!!
Dejzike, pa ne boste priklicale, se malo potepa in uživa!!!!
Arnejči, ja ti maš pa vedno prigode pri atu rešu
!!! Pa kaj ti je on sedaj predpisal medrol???? Zakaj pa???? Mislim res sem rsdovedna, ker so mnenja zanj tako razdeljena!!!! Pa hvala ker verjameš vame.
Nokes, kako je kaj bogica s tvojim zobkom????
Gretka, se vidimo jutri?
Evo pa sem naklofala cel roman. Vsem ki vas nisem omenila, verjemte, da mislim na vas in navijam za vse!!!
p.s.
Jutri mam ET in grem sama. Imam ga ob 7:30! Ma kera potem čas za kako kavico? Al pa da gremo na ligenjčke??? Sama glih ne bi šla!!!