IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Punce, ki ste bile pri teti Pehti, imam eno vprašanje za vas, ali ste vse te čaje (midva sva jih dobila 4.) kaj mešale med sabo. S tem mislim, da ste skuhale vsakega posebaj, ampak ste jih potem nalile vse skupaj npr v 0.5l stekleničke in tako pile dva na enkrat???
Mišmiš, prvo hvala za želje! Men je teta Pehta rekla da jih ne smem mešat ampak vsakega posebej pit po požirkih.
Lana08, ti si tudi bila tam???? Kaj pa nisi kaj rekla???? Packa!!!
Ja šlafrok pa copatke, da so v enaki barvi mi je pa dragi kupil sam, je rekel tako za srečo. Sicer mi je malo velik, pa je rekel, da mi bo hitro prav..
Gigi, kot sem ti rekla, sam da je vse OK, samo to je bitno....No dr.V je bil danes prav posebej razpoložen in je eni rekel, da je dobila najlepšega manekenčka, drugi da ima lepa sončka, no meni je pa rekel da imam baje zelo zelo lepi blastocisti in da tokrat pa more bit vse OK. Upam da res.....
Babike imam eno vprašanje; men je tolk slabo, kot bi bila ne vem koliko časa že noseča. Sicer so se mi rahle slabosti pojavljale že prej, ampak od kar sem pa na utropizderaju pa je za znoret, zjutraj, zvečer, tako da če je le mogoče se izognem školjki. Mi lahko katera pove kako ublažiti te težave, sedaj si pomagam s prepečencem in mi je malo bolje ko pojem kakšen kos, sedaj pa sem si skuhala kamilični čaj. Ima katera še kak nasvet. Pa smrdi mi vse kar mi pod roke pride, čistila, dišava v avtu....sem mačku vrečkico odprla pa me je vonj kar dvigovat začel, ma vse me dviguje. Prosim za kak nasvet!!!!