Dan, a bomo katero rekle.... Preden me napadete, zakaj ni več Dajamaje in Stijan med srečkami nosečkami, vam kar takoj povem, da sta ti dve srečnici še septemberski nosečki. Glede na to, da smo na pol oktobra, sta se preselili med naši navijačici.
Kajšica, kako si srce ti meni, je danes kaj bolje ali ti je še vedno slabo?
Paddy, čestitke za
, lepo jo grej, da se boste čez 9 mesecev cartali
Zarja, kako si ti meni, še malo pa bomo lulali na testek. Kužon je priden, saj mora biti, če noče da tečna gazdarica rohni nad njim
Kje ste ostale trepetalke? Dajte nam kaj namigniti: Kicsi, bbpikica, Goldy, Reni70, Gospodarica, Sabsa
( evo za vsako po ena)
Pika74, ali je bila ta vikend brezmadežna belina (Ariel, Persil)
Pikovit, upam da uživaš na morčku, v soboto sem prepozno videla tvoj post za kavico, sva malo z našim shopingirala, potem smo pa tako ali tako bajto pucali.
Žići, kje si, ali proslavljaš včerjašnjo zmago nad Irci?
Miška, to si pa danes dobro opravila na UZ, kar tako naprej
Daisy, ali se te bo tvoja kišta danes malo usmilila, da nas zasvetliš s svojo prisotnostjo
Gretka, torej bomo imeli naslednji teden bore malo od tebe
, s tem mislim da boš večino časa leteča
Sonček33, tebi se moram še posebaj zahvaliti, včeraj in danes si nam sijala v vsem svojem sijaju. Hvala ti
Wp, kako je, si že doma s šihta. Še nogice bolijo?
Arneja, kje si ti? Ali sedaj, ko ti je Reško dal klomifen samo še
Bozza, ma da je v torek srček, saj veš, da navijamo zate
Shuka, kaj čmo, če pa je kužon navajen na zgodnjo uro, je treba vstati in iti. Nima pa smisla, da ga učim na druge ure, ker itak med tednom vedno vstajamo ob tej uri. Kako si mi ti, kaj jaz to berem o nekih selitvah
Ajsi, kaj je sedaj s tabo, ali pikica miruje in imaš kaj več energije, ali smo še vedno v utrujenem stanju
Abrica, hvala za lepe želje, upam da si se tudi ti imela lepo danes
Larica, jaz se poskušam držati navodil tete Pehte, ampak tile čaji niso bog ve kaj, ok čaji še nekako grejo, ampak tonik. Jao meni, ampak bo že. Kako si ti kaj, in tvoji dve pikici, kdaj imaš spet kakšen tak lep pregled, da bomo vedele za kaj navijamo, ali za 2 fanta, ali za 2 pupi, ali za parček
Pija, kaj pa vi delate v nedeljo, ob nedeljah se pa ja nič ne dela??? Hitro počivat, jutri je nov začetek tedna, ki se bo itak vlekel.
Sonch, najprej pozdravljena med nami. Glede na to, da nisi napisala v katerem centru se misliš zdraviti, ti bom napisala za GK LJ. In sicer tu dobiš, 5 dni bolniške za punkcijo in 3 dni bolniške za ET. Veliko deklet pa se dogovori s svojo osebno zdravnico za bolniško do testa. Glede na to, da kot pišeš imaš fizičnodelo, bi ti svetovala, da se tudi ti dogovoriš za bolniško do testa.
Mlinčka in Mlinček, kje sta mi vidva kaj?
Koga sem pozabil, a seveda Marjetka Cvetka, samo toliko da veš, da mislim nate.
pika.po, kje si ti, že dolgo se nisi javila
Tina1, upam da ga spet žuraš tale vikend okoli in da je to razlog zakaj se ne javiš
Hope, kako daleč smo že, a bomo kaj kmalu dihale s tabo?
Netkaaaaaaaa, kje si ti? Kako tebi sedaj kaže, a se je ta hormonska slabost kaj umirila?
Lana, danes si dobro zapiči stopko, še dva dni pa punkcija, še 7 dni pa greš po pikice