Dobro jutro!
Danes ste pa že zgodnje s čvekanjem (al sem pa jaz malo bolj pozna).
Včeraj nama je mizar doplodne pripeljal previjalno mizo, popoldne sva šla pa še po voziček. Čeprav sem bila sprva odločena da vzamem Peg Peregota, sem se potem odločila za Cam-a Dual Combi.
Ima vse lastnosti enake kot PegPerego, le da ima ta okrogel ročaj za potiskanje vozička, kar mi je bolj všeč.
No danes moram naštidurat kako se vse to sestavi, tako da bom imela kar nekaj dela. V trgovini je bilo videti vse tako lahko, doma bom pa videla kako bo.
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
Mi smo ok - včeraj smo šopingirali, vozičkali in malo živčkali po Mestu okoli Btcja (nekje od 18h do 19.30).
Princesi mi je tako žal, da sva se včeraj zgrešili, da bi videla Manco. Je moj reku da je pravi cukr čeprav jo je vidu sam na hitro. Sva potem, ko sva opravila nakup v BC mal čekirala okrog če bi vas še kje ujela, pa ste najbrž že šli proti domu. Res pa je da sva se midva v trgovini kr dolgo časa zadržla.
Alex01 ti boš pa očitno res avgustovke počakala.

Držim pesti, da greš čimprej v P, in da se že neha tole čakanje.
Pridne bodte in pazite na svoje

tiste, ki jih že imate, ostale pa na svoje trebuščke.
< Sporočilo je popravil cukr07 -- 17.7.2009 8:57:55 >