writing-img

RE: Dolenjke

clock-img

13.10.2009, 08:58

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA VSE, ki jih potrebujete,

Rea in Alex srečno na pregledih.......

Rea ma ti si pa čist zares noseča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no samo da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za minljive slabosti.

Kateri piškoti in kak čaj že pomaga proti slabosti? (Je ena user posted image sodelavka noseča in rabi pomoč), Sem že pozabila user posted image .

Melody res ne obupat prehitro z dojenjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

13.10.2009, 09:31

clock-img

Anonimen

jutro

fajn zrihtajte punceuser posted image

clock-img

13.10.2009, 09:39

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

rea, alex srečno na pregledih
melody lepo da si se mal oglasila tud tukejuser posted image user posted image user posted image   Sarika je pa čudovitauser posted image

jaz sem pa tako čudno dans spala da me vse kr nekej boli. sem se zbudila pa me je blo čez celo postl dost  user posted image user posted image user posted image

princesi za piškote pa čaj nevem men je jogurt pomagal.. vsako jutro en jogurt pa se je nekako dalo zdržat user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2009, 10:15

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

pomagajo ingverjevi piškoti, na tešče, zjutrej, še preden se vstaneš iz postelje

drugače pa vsem, ki imate kakšne preglede, lepo opraviteuser posted image

brrr, je zunej hladno in močno piha. v kaminčku pa lepo gori, joj, kak je prijetno.

dejte mi povedat, tiste k ste že mele slikanje kolkov user posted image , kje v nm bolnišnici je ta uz-mislm, na katerem vhodu? da ne bom z našo okol vandrala, k je tuk težkauser posted image

clock-img

13.10.2009, 10:34

clock-img

rea27

pencil-img

1776

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

pomagajo ingverjevi piškoti, na tešče, zjutrej, še preden se vstaneš iz postelje

drugače pa vsem, ki imate kakšne preglede, lepo opraviteuser posted image

brrr, je zunej hladno in močno piha. v kaminčku pa lepo gori, joj, kak je prijetno.

dejte mi povedat, tiste k ste že mele slikanje kolkov user posted image , kje v nm bolnišnici je ta uz-mislm, na katerem vhodu? da ne bom z našo okol vandrala, k je tuk težkauser posted image

ej, to je v poroddnišnici, takoj pri vratarju prašej..sicer je pa prec 2. možnost od vratarja desno...tam se javiš pri sestrah v sprejemni, poveš zakaj si prišla in čakaš da te pokličejo :)

rea27

clock-img

13.10.2009, 10:35

clock-img

rea27

pencil-img

1776

majch..upam, da se bova danes lahko kaj videli..če ne pa jutri..(ljubljana se zna zavlečt)

rea27

clock-img

13.10.2009, 10:45

clock-img

Anonimen

rea..ti samo fajn zrihtaj...ko boš uspela pač boš.

UZ kolikor vem je tu čisto na začetku, ko je vratar, v pritličju takoj desno. Tam je tudi rentgen. Midve greva tja naslednji četrtek.

clock-img

13.10.2009, 10:47

clock-img

Anonimen

ne v porodnišnici ampak tu na začetku, v strem delu, tam zraven ko je un zelenjavar.

clock-img

13.10.2009, 11:18

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

punce pa se je treba za UZ kej naročit prej al ga opravijo tisti dan ko napotnico prineseš?

clock-img

13.10.2009, 12:25

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

punce pa se je treba za UZ kej naročit prej al ga opravijo tisti dan ko napotnico prineseš?

jst sm poslala napotnico, k jo je dala P in jo dobila nazaj z dopolnjenim datumom in uro

clock-img

13.10.2009, 12:27

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

ne v porodnišnici ampak tu na začetku, v strem delu, tam zraven ko je un zelenjavar.

aha, torej iz smeri ZD, trafika, zelenjavar. tam ko je obični UZ.

aha, tam sem že bla, k sm mela presekano glavo, se še dobro spominjamuser posted image

clock-img

13.10.2009, 12:47

clock-img

lenčy

pencil-img

1255

živjo!!
evo js sm pa začela pridno diplomo pisat, ker jo moram nardit v slabem pol leta, ker potem bomo že zibali in verjetno ne bo časa za kaj drugega.... mali čmrlček v trebuščku mi vliva voljo, da bom čimprej končalauser posted image
mala princeska navijam tudi zate, da bo diploma kmalu narejenauser posted image
melody čestitke za tako lepo punčkouser posted image  tudi sama zadnje čase razmišlam oz. kar čutim da bova imela deklico...že ime sva izbralauser posted image  čeprav je vseeno kaj bo na koncu, samo da bo zdravo.... sicer pa že čez kakšen mesec zveva, kaj bo...

no grem js zdj nazaj k pisanju naloge.... lep dan vsem!*

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

clock-img

13.10.2009, 13:36

clock-img

valentinčica30

pencil-img

986

Punce sploh pa melody nikarte mi skomine delat, mi bi tudi že zibali.  Sicer pa smo v počasnem ritmu začeli z zbiranjem oblekic pa vseh stvari za bebiko, čeprav mamo še cajta. Kolegi majo namreč gužvo v stanovanju in sedaj bi jo radi pri nas narediliuser posted image .
Sicer pa sem dones spet vležečem položaju, me kr neki zvija.
Rea upam da slabosti čimprej minejo.

Pozdravček.

clock-img

13.10.2009, 17:44

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Samo da javim, mi smo doma. Je vse Ok z našim srčkom user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2009, 17:59

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Samo da javim, mi smo doma. Je vse Ok z našim srčkom user posted image user posted image user posted image user posted image

supercauser posted image user posted image

clock-img

13.10.2009, 18:00

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

nč, grem večerjo nardit, da ne bo spet pozno in da nas ne bo želodček boleluser posted image

clock-img

13.10.2009, 18:08

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

superuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2009, 19:11

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Hvala punce user posted image user posted image user posted image .
Smo si oddahnili. So mu naredili EKG, potem ga je pa zdravnik še poslušal in je rekel, da je en nedolžen šumček na srčku, drugače je pa srček zdravuser posted image

clock-img

13.10.2009, 19:46

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

hej dolenkice

vidim , da tle sploh ne sodim več se nikakor ne morem nekaj vklopit v vaše klepete , ker sem že vse to dala čez pa ni kaj več debatirat .

npr. moji več ne rastejo vsak mesec za cm-tre , pa tudi kg so že nekaj časa 20in 21 kg  , da bi se vklopla v te debate . že pišeta in bereta ( skratka sta že velika ) .

da vam pa skozi tipkam , kaj smo počeli bi pa lahko natipkala 3 strani za en dan .

tko da dolenkice uživajte , pridno rastite , papcajte , cartajte se , in bodite zdrave , in v cvetju

Life is to short for the wrong decision

clock-img

13.10.2009, 21:28

clock-img

Anonimen

super, sam da je vse ok

clock-img

13.10.2009, 21:41

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image , sm vesela za vas user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.10.2009, 08:49

clock-img

Anonimen

grrrrrrrruser posted image user posted image ni objavilo posta

povzetek: naročit na uz čimprej, mi čakamo že od prvega pregleda, pa mamo naslednji teden.

Alex-bravo za srčkauser posted image user posted image

clock-img

14.10.2009, 09:10

clock-img

rea27

pencil-img

1776

hoooj...

uf, zmatrana....no kratka reportaža: naš mali rižek je velik že cele 4 mm :) :) juupiii.. in že se vidi rumenjakova vrečka in srčni ritem :)
koliko sem pa noseča pa tudi moja teta ne ve, ker je bila le ena M, tako da bo treba kr na nuhalno počakat, da zvem koliko sem sploh nosečko :)
počutje: it still sucks..drugače vse po starem...
evika naša bo pa kmalu 6 mesecev stara :) še točno 6 dni .)

lp, r

rea27

clock-img

14.10.2009, 09:12

clock-img

Anonimen

no superuser posted image , ti samo lepo u izi - kolikor se da, pa naprej čuvaj "rižeka".user posted image user posted image

clock-img

14.10.2009, 09:26

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

super Rea user posted image user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem