IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1
Zdaj pa vprašanje za tiste k ste že enkrat al pa dvakrat mamice. Mi smo za našega
že skoraj vse kupili, se pa nikakor ne morva odločit glede banjice za kopanje. Kakšno ste ve uporabljale oz. kakšna vam je bila najbolj praktična?
LP vsem skupaj
Infinity verjetno imaš previjalno kot samostojno enoto (kje v otroški, spalnici).
No, mi smo prvič imeli eno večjo banjico - kopali smo detece v kopalnici in si pomagali z dvema stoloma (da smo gor položili banjico), vendar je to bilo dokaj štorasto. Potem pa smo detece oblekli na pralnem stroju. Pa še v spalnici sem imela previjalno z blazino.
Zato bom sedaj verjetno kupila (ali pa si sposodila od sosede, če še ima)
banjico s stojalom - ker sem slišala več negativnih mnenj na tisto previjalno skupaj z banjico. Se mi zdi, da je banjica dosti večja od tiste, ki je v kombinaciji s previjalno in seveda bolj praktična.
Tako da bom dokupila samo blazino za previjanje (prvič sem jo imela sposojeno), ki se jo da na pralni stroj oz. na previjalno.
V glavnem treba si je čimbolj poenostaviti stvari in na srečo imam v kopalnici ogromno prostora, tko da ne bo večjih problemov kam kaj postaviti. Ko pa banjice ne rabiš, pa samo stojalo pospraviš.
Upam, da sem ti kaj pomagala s tem nasvetom.
Drugače pa ne vem ali me boli dlesen ali zob

, pa v nosnem izcedku večkrat vidim kri; kar je menda normalno za

.