writing-img

RE: Dolenjke

clock-img

20.04.2009, 16:39

clock-img

Infinity1

pencil-img

425

iiii kolk lepa sobica kaminek, tale Bojan res obudi stare čase, ko sem bila še sama otrok user posted image

clock-img

20.04.2009, 16:57

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

TIA - samo  da je vse ok in da se je vse srečno končalo user posted image user posted image user posted image

REA - iskrene čestitke!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2009, 16:59

clock-img

Infinity1

pencil-img

425

basya: ne se nas bat user posted image user posted image , brez strahu lahko kaj napišeš, bomo prec pokomentirale

clock-img

20.04.2009, 17:05

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

hvala! al kaj ko maš na razpolago tolk bordur in nalepk, da ne veš kaj bi izbral. pa sm kr ta srednjo pot usekalauser posted image  in bojana limala!

clock-img

20.04.2009, 17:07

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Rea čestitke ob rojstvu male Eve Lane.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

clock-img

20.04.2009, 17:19

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Čestitke Rea ob rojstvu male princeske. user posted image user posted image user posted image

Namesto diplome si dobila najlepše darilo - malo štručko. user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

20.04.2009, 17:24

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** APRIL **********

1. matt--------11.4.-----------------------user posted image

2. mišk-------29.4.----26----Šentj.------user posted image

********** MAJ **********

3. buterffly---17.5.----25-----Škoc.-----user posted image

4. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image

5.majčica20---20.5.---30-----Nm-------user posted image

6.majch------29.5.----26----Nm--------user posted image P 23.4.

********** JUNIJ **********

7. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

8. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 21.4.

9. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

10. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 4.5.

********** JULIJ **********

11. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

12. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 21.4.

13. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 21.4.

14. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

15. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

16. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image

********** SEPTEMBER **********

17. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 21.4.

********** NOVEMBER **********

18. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

********** PREGLEDI **********

21.4 - princeska, jaknik, alex01, cukr, mateja4
23.4.-majch

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA

clock-img

20.04.2009, 17:32

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

princesi hitr na seznamčka :)), zdej si ti glavna user posted image

Hvala, ker si me spomnila. user posted image A katera ve kaj je z Mišk-o, ki bi mogla že rodit? Tud na aprilkah nisem zasledila, da bi že rodila? user posted image user posted image

clock-img

20.04.2009, 17:35

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek
mala_princeska in majch: sm mal smotana. zdej sm pa nardila album od sobice, ker je prej mi ušlo izpod rokuser posted image

Se mi je zdelo, da ti je nekam ušlo. user posted image user posted image Res zelo lepa sobica user posted image , a to so bile nalepke ali ste risali?
Bojan je zakon user posted image , sem ga vedno gledala - čeprav se je vsaj meni na momente zdel neumen user posted image user posted image , pa spomnim se da je večkrat jokal.

clock-img

20.04.2009, 17:36

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

jah, mene buhteljčka pa res ne moreš spregledat in neprepoznatuser posted image user posted image user posted image

Si me pa nasmejala user posted image , buhteljček ....user posted image user posted image

clock-img

20.04.2009, 17:43

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Srečno vsem, ki imate (imamo) jutri 21.4. pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2009, 18:22

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

ČESTITKE REA27 ZA TVOJOuser posted image  MALČICO.

Life is to short for the wrong decision

clock-img

20.04.2009, 18:33

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

kje, da bi mi risal, pol bi bli kvadratki, krogci, trapezi, romboidi, trikotniki...user posted image user posted image user posted image , pa še to narisani s pomočjo šestila, ravnilauser posted image

nismo takšni umetniki, da bi se sami lotli. nalepke in bordure sm kupila pri Jakatu v Trebnjem-obrtna cona!

clock-img

20.04.2009, 19:25

clock-img

Anonimen

Lepa sobica super! Pridna.user posted image

clock-img

20.04.2009, 20:50

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Srečno vsem, ki imate (imamo) jutri 21.4. pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem tvojim željamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2009, 21:45

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Se pridružujem tvojim željamuser posted image user posted image user posted image

Jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2009, 10:32

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Jupiiiiiiii, mene je pa ravnokar poštar zmotil in prinesel odločbo za denar namesto paketa in odločbo za porodniško - večja kot po mojih pričakovanjih - in sem happy do nebes user posted image user posted image user posted image . Zadovoljna z višino porodniške in porodniška mi traja do 29.08.2009???(v tem datumu so se najbrž zmotli??? ali dobim še eno odločbo ker bom celo porodniško sama koristila?user posted image user posted image )

Bejbe uživajte in pobožajte bebejkote v user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tiste, ki ste pa že mamice, pa lepo crkljajte svoje mižeke. user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2009, 10:33

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

princesi hitr na seznamčka :)), zdej si ti glavna user posted image

Hvala, ker si me spomnila. user posted image A katera ve kaj je z MATT, ki bi mogla že rodit? Tud na aprilkah nisem zasledila, da bi že rodila? user posted image user posted image

Mislila sem na Matt, sem se malo zmotila, a že carta svojega user posted image ???user posted image user posted image

clock-img

21.04.2009, 11:06

clock-img

majčica20

pencil-img

92

Rea iskrene cestitke za Evo Lanouser posted image user posted image user posted image , bova zgleda obe mogli na september počakat z diplomo.
Princeska dobila si odločbo za porodniški dopust, ki traja tri mesece, nato sledi še ena odločba za starševski dopust. Ne se bat, višina nadomestila bo ostala enaka. Razlika je v tem da porodniškega lahko koristi izključno mama, starševskega si pa lahko delita z očetom. kljub temu, da boš vse ti koristila, tako kot velika večina, vsi dobimo dve odločbi.
LP M

clock-img

21.04.2009, 11:15

clock-img

majčica20

pencil-img

92

Kaminek, a si barvala s temi novimi barvami za otroške sobe, ki jih reklamirajo z Bojanom. jaz tudi nameravam malce polepšati otroško sobo, v bližnji prihodnjosti pa tudi malce bolj opremiti s pohištvom.

se malce razgledujem po netu za otroškimi sobami, paj e kar nekaj ponudnikov, samo smo v mansardi pa prav velike izbire pri posteljah ni. so mi sicer luštne tiste malce dvignjene s kakšnimi predali, sam pri nas ne pride v poštev. če katera priporoča kakšno znamko naj prosim napiše.

clock-img

21.04.2009, 11:33

clock-img

Anonimen

Jutro...

uh..kako je zabavno spat zadnje par dni....zdaj je pa počasi že res projekt se obrnit v postli. V glavnem...danes moram še kaj koristnega nardit. Najbolj pa sem vesela, da bomo končno dobil to našo postlco. Tista, ki sva jo najprej dobila ni mela podna zraven. user posted image Ne vem, kako jim je to uspelo skombinirat. Valda bo ta zdaj v redu. Pol boma pa počas do konca lahko uštimala sobico. Posteljnina se že šiva. Menda bomo spravili vse skupaj preden rodimuser posted image . No, pa še fotosešn morva dat čez. Bova nahecalla enga kolega, ki dela fuuul hude fotke. Komaj čakam.

clock-img

21.04.2009, 11:36

clock-img

Anonimen

majčica, kaj pa če date po naročilu delat? Za mansardo je po moje to najboljše, ko lahko res izkoristiš prostor.

clock-img

21.04.2009, 12:24

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

Ojla

Evo nas z pregleda :)user posted image user posted image Najino user posted image lepo raste... je vse ok tako da smo vsi veseli
Je bila pridna pa je očitu pokazala da bova dobila user posted image . Zdej je pa ati čist ponosen user posted image .
Naslednji pregled naju pa čaka 19.5.

Imejte se lepo kljub temu da ni sončka

Mateja

clock-img

21.04.2009, 12:38

clock-img

Sanja23

pencil-img

39

user posted image user posted image user posted image user posted image naj prvo čestitam vsem svežim mamicam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da ste vsi zdravi in da uživate v crkljanju.vse ostale pa še malo potrpite.

clock-img

21.04.2009, 12:55

clock-img

Anonimen

Bravo, mateja za pregled. Lepo, da bomo dobili še kako punčko.  Če ne tile fantje ne bodo mel kaj za zbiratuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem