Živjo punce!
Najprej vsem lepa hvala za čestitke! Še posebej tebi hvala, Vilma, si mi s svojim komplimentom prav polepšala dan!
Ne mi zamerit, ker nimam časa vseh pokomentirat - vas pa redno berem in sem z vami vesela napredkov (eni že kar sami vstajajo
) in dobrih izidov alergijskih testov
. Da ne govorimo, da so vse slikce
. Se bom morala tudi samam popravit in dat kako gor. Pa dejte Eriko prepričat, da je fajn bit v klubu prespanih noči - mislim, da dela zgornjo dvojkico in imamo spet jok ponoči. Le kdaj bodo vsi zobje zunaj, da bo mir...
IZVIRNO SPOROČILO: tina50
Jaz bi še enkrat naredila seznam za srečanje, da bomo okvirno vedele!
PLANET TUŠ 28.11.2008 ob 10:00
Ursi2
lucalu
Tina50
Zala(če bo lahko zaradi službe)
terida + še ena marčevka(če ne bo preveč snega)
druge se, pa dajte same na seznam, ker moja pamet ne potegne tako dolgo nazaj!
Za petek je napovedan spet sneg, tako da se malo bojim kako bo z mojo udeležbo. No, dejmo počakat, vremenarji se včasih tudi zmotijo...
Zofy, glede tašče: mislim, da bi bilo najbolj prav, da svojo željo po zasebnosti sporočiš tvojemu

, ki naj jo potem nese naprej k tašči. Na ta način bo verjetno manj hude krvi... Se mi pa ne zdi prav, da bi trpela to početje in nič ne rekla - no, vsaj jaz ne bi. Je pa tako, da tile naši dragi moški včasih čisto nič ne zastopijo in jim je treba razlagat, kot da imajo 5 let. Evo, nisem imela namena, a si bom vzela glih par minut, da eno zgodbo povem. Mogoče bo kateri pomagala pri komunikaciji z našimi "marsovci"...
Midva sva par let nazaj hodila na en jezikovni tečaj. Enkrat, ko smo se učili hrano, je učiteljica vsakega vprašala kaj zna shuhat. In potem smo pač odgovarjali. In pride do mene in jaz se pohvalim, da znam marsikaj naredit, pa to pa ono (takrat sem bila ravno v neki super kuharski fazi in sem se lotevala vsega mogočega). Potem pa še mojega vpraša, a ne to, kaj zna on skuhat, ampak kaj znam jaz skuhat. Moj se je pa toliko koncentriral na odgovor, da vprašanja še slišal ni. In je rekel, da kakšno jajce, pa mogoče pašto, kaj več pa ne. In so me vse pogledale (razen mojega so bile vse ostale udeleženke ženske) kot češ, kaj se zmišljujem, da znam kuhat, in se še malo nasmejale na moj račun. Meni je bilo tako nerodno, da ni za povedat. In sem ga vsaj ene 300-krat prebodla s pogledom, a se sploh ni zrajtal, da je kaj narobe. Ko pa je končno ugotovil, ni rekel nič, ker se mu ni zdelo vredno. Potem sem mu seveda celo pot domov držala nos (tiha maša pa to), on pa sploh ni opazil! In me seveda razkuri in mu rečem, da bi lahko ostalim povedal, da je narobe razumel vprašanje, ker si zdaj mislijo o meni bog ve kaj. On pa reče nekaj v stilu: "pa saj je mimo, saj ni važno, kaj te briga kaj one mislijo, saj jaz vem, da ti super kuhaš."

Sem bila tako jezna, da ni za povedat (evo, še ko to zdaj pišem, se kar tresem). No, takrat sem doživela "razodetje", da se z moškim pač ne moreš pogovarjat, kot da bi bil ženska. In sem mu prevedla v njegov jezik. Sem mu rekla, da kaj bi pa on rekel, če bi mene na tečaju vprašali kakšen je v postelji, pa bi razlagala, da bolj za en drek. Potem bi pa samo njemu rekla: "ups, sem mislila, da me za bivšega sprašujejo, no, pa saj ni važno, kaj si oni mislijo, saj midva veva, da si super v postelji..." In sem očitno zadela bistvo, ker takrat pa je končno razumel kako se počutim in se hitel opravičevat...
No, kot lekcijo te zgodbe sem jaz takrat potegnila to, da mu moram svoj pogled vedno razložit. In to res delam - mu prav lepo povem kako se jaz počutim, ko on nekaj naredi (ali pa ne naredi) in mu nikoli več ne pustim, da bi ugibal, ker mu to očitno ne gre. In mislim, da sva že marsikatero stvar zelo lepo razčistila na ta način. Saj ne bom zdaj pametovala, da sva od takrat midva kar popolna postala (ker to seveda ni res), a mislim, da je tako res lažje obema. Sicer nimam nikoli veselja s tem, da bi sam pogruntal, da je kaj narobe, a tega itak ne bi naredil, tako da nisem nič na slabšem
Ok, zdaj bom pa res nehala. Upam, da mi ne zamerite te klobase. Še dobro, da imam rojstni dan - mi boste mogoče lažje pogledale čez prste
Lahko noč pa dober House!
< Sporočilo je popravil terida -- 25.11.2008 21:55:49 >