IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Me je P vprašala, če že posnema gospodinjska opravila. Hm, kakšna pa naj bi? Ja, če briše prah. Hm, tega še mene ni vidla brisat, kako bi to posnemala. jaz ga brišem, ko nje ni zraven in to z metlico. Isto velja za sesanje. Če pa kuham, pa ona itak druge stvari počne, me ne gleda. A vaši že kaj pospravljajo?
Ok, Luka lepo oponaša očija in je že pravi bobnar, kaj pa drugi?

a se heca mal tale P?
ja, moj Tit zna posnemati pospravljanje. gre do predala, ga odpre in ven zlaga stvari

. Pa iz omarice v dnevni pospravlja na tla CD-je. Ne vem edino še od koga se je to naučil oz. koga posnema s tem

.
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
Glede posnemanja gospodinjskih opravil naj pripomnim, da je moj
glede tega v strašnem razvojnem zaostanku, a ga naj k P peljem????
Spanje na trebuhu. Tit tega ne prakticira. Do sedaj sem ga našla enkrat samkrat spati na trebuhu in mi tudi slučajno ni prišlo na pamet, da bi ga prestavila. Tit spi zmeraj na hrbtu ali na boku, se da kar sam na bok.

bravo mami in Anja
Moj Tit zna dati pa-pa, ampak ga da samo če mu tudi ti mahaš in zna pokazati noska (na mamici). Pa petko zna dati z rokico. kej več mu zaenkrat ne gre.
Čakajoča, super da si se malce oglasila

. le pridi malo večkrat počvekati z nami. Nik je krasen fantiček

.
Glede delavcev in kuhanja. Ko smo mi predkratkim delali nadstrešek za avtomobile sem jim tudi jaz kuhala za njih vsak dan. Tu na vasi je to običaj. Ker so delali to fantje iz vasi in so tako navajeni. Šele potem si za njih prava "babnca" če jim kaj skuhaš in pridno podajaš hladno pivo

. Pa sej ni panike, so fejst fantje, pridni.
a je bilo tam sploh še kaj drugega za brat kot samo mene?
se spomnim, da sem samevala tam gor na koncu pa tako zelo sem komaj čakala, da stisnem v naročje svojega

....in glej ga zdej.....pravi mali eno zobi možakarček, ki že sam čička

.
Erika je prečudovita punčka ne glede na frizurico. Bravo mami za tako dobro striženje

. je nič ne rabiš voditi k frizerju ker ti gre odlično od rok

.
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
Mi obvladamo že toliko stvari, da je joj...pa ful je viden napredek zadnje tri tedne
- znamo pokazat kako kača dela
- pa kako ribe delajo
- pa kje ima mami nos
- pa kje ima maks nos
- pa kje je kravca
- pa kje ima kravca učke
- pa v knjigici znamo najti tigra
- pa še....
ooooo bravo Maks

....a tolk velik stvari že zna?

pa teli marčevci so pa res bistro umni
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu
Cele dneve pospravljam, pa še ponoči ne spim... No in zdaj, ko sem dnevno končno spravila v red, me moj dragi obvesti, da bo še belil.
Pa saj sem vesela, ampak... pospravljat bo pa spet treba jovo na novo!!!
Lucalu....najprej super smajliji, sem se spet nasmejala

, čeprav zgodba ni smešna.
Drugega kot to, da držim pesti, da vsaj zobki ven pogledajo in da bodo noči prespane, itak ne morem. Imaš vse na kupu in verjamem, da si skurjena do konca. Skratka, sej bo. Pa kako lepo dnevno boš imela potem....pa še Tai bo imel nov nasmeh
Vilma, super da je Julija začela jesti tudi zelenjavo
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
POSVETOVALNICA: težki smo 8.470 in dolgi 73,5 cm. Imamo po standardih pol kile premalo in mi je P rekla, da če bi nehala dojit pa bi maks več jedel....haloooooo, so mi skor oči ven padle, še zdaj ne štekam al se je hecala in bla važna pred mojim, al je resno mislila. Se s to P kar dobro poznamo...no cela naša družina z mano vred je bila pri njej. Potem je rekla- se hecala, da naj mu dam čevapčiče in pleskavice, pa da bo jedel, pa naj grem v kakšen hotel, na hotelsko hrano in bo vse pojedel...moj pa zagrabil to, da ja, da ga jaz mal preveč šparam, da od njegovega kolega je že smoki in čist vse, stara ravno tako 9 mesecev.....sem čist ven padla....Nismo pa delali nobenih testov.
Špela100, oprosti, ampak tale 2 izjavi sta pa popolnoma

...da je ni sram kej tazga sploh rečt.
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
jaz sem pri Juliji zdaj namesto šetkanja in guncanja po rokah uvedla, da leži v postelji, jo sploh ne dvigujem, ampak jo v psotelji božam, ji držim roko na prsih, da me čuti. Je veliko lažje kot pa stalno nošenje. Poleg tega sem tudi ugotovila, da se Julija veliko bolj zbudi, če jo vzamem iz postelje kot pa če je v njej in jo tam poskušam uspavati nazaj.
super
Vilma 
, ti kar vztrajaj naprej.