Dobro jutro mamice,
kako ste kaj danes?
Midva s Titkom sva že nekaj časa pokonci, sva že zajtrkovala, se igrala, zdej ga bom pa počasi dala nazaj pančkat prvo rundo. Če bo sploh še hotel spati, ker včeraj mi je v celem dnevu spal le eno uro
...upam, da ni to neka nova moda. No, je pa ponoči spal več kot odlično. Se je 1. zbudil šele ob 7.15
kar nisem mogla verjet.
Ursi2, včeraj sem bila tako v oblačkih zaradi mojega RDja, da sem pozabila čestitati tvojemu Lukcu.
Skratka malce z zamudo, a vseeno iz
Lukec vse NAJ, NAJ za že 10 mesecev.
Bodi še naprej tak fejst dečko, vedno nasmejan in zdrav.
vse to ti želita Tit in Dinki
Hmmmm, vam povem še kaj sem včeraj dobila za darilo od moje naj prijateljice. Točno na zadnji dan moje porodniške grem na koncert od Tine Turner!!!!!!!!

bom imela dober zaključek, ne?

Takoj ko sem videla datum 28.2. sem se začela smejat. To sem se pa res razveselila, ker jo imam ful rada. Si nisem mislila, da jo bom kdaj doživela v živo.
Zofy, tudi meni je blazno všeč tvoja ugotovitev:
Edino spremembo, ki občutijo, je stopnja tečnosti žene
moj bi se definitivno strinjal, da je to ena od sprememb.
Aleži in Špela100, hvala tudi vama za čestitke

, no vaju pa povabim na eno kavico

, ker smo torto že zmazale včeraj

.
San, hvala za delitev nauka z nami kako z močkimi

. Si pa res ena zlata lisička zvitorepka

. jaz sem tudi bolj kot Lona76....ko mi dvigne pokrovko, mi jo dvigne. Pa sej mi je pol kdaj žal. se moram naučiti, da zadevo kdaj prespim, tako kot narediš ti in potem ugotoviš, da ni tako hudo kot se je zdelo. Sem pa mnenja, da je treba povedat in čistiti sproti, ne smejo se delati kupčki. Se pa da marsikaj povedati na lep miren način.
Timoty, naj vama čas čim hitreje mine zdej ko sta brez očija. Hmmm, pa take super palačinke si naredila

, sem si hotela eno vzet, pa so ostale le še drobtinice

. In hvala za lepe želje za danes

.
Pomlad08, superca, da Job nima več vročine
Špela100 uživajta z Maksom zdej ko bosta malo sama in pozabi na likanje in pospravljanje, prav?
Lona76, lepo, da je božiček uspel tako za Tajo kot Tilna

.....in da si se celo na mojega Titka spomnila
No, toliko od mene,
zdej grem pa Titka dat spat.
Je priden tu poleg mene, se igra s sesalcem. Bi ga mogla naučit ga uporabljat, bi blo več koristi
lepo se imejte