IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Dobro jutro!
Taja spi prvo rundo. Se je zjutraj zbudila že ob pol sedmih in zato je bila že ob osmih tečka na kvadrat. Drugače pa je bila noč ok. Sicer se je zbudila že ob pol treh za mleko ampak mi ni panike, ker popije in nazaj zaspi. Bo pa treba počasi to ukiniti. Ji počasi zmanjšujme količino mleka. Ampak res počasi.
Ursi2 bomo videli še kako bojo kaj napovedali čez vikend, ker napovedi skos neki spreminjajo. Zuni je tok lep sonček, ampak mraz pa k pes. Glede ritke pa lahko da je kakal zaradi antibiotika in seveda ima zato rdečo ritko. Maži ga z bepantenom ali pa s praško pasto. Pa ko ga umiješ z vodo mu rito še s fenom posuši, pa dokler je rdeča se probaj izogibati robčkom če jih uporabljaš. Pa upam, da ste noč prespali in da LUki ni tok kašljal.
Za jutri sva Tilna prijavila na smučanje pa ne vem, v kaj naj ga oblečem, da mi ne bo zmrznu revež. Je full mrzlo napovedano. No sicer pa otroci skos norijo, pa jih potem manj zebe, pa še zabavajo se. Mož bo pa jutri šel spet delat, tako da bova s Tajko spet cel dan same. No pa saj sva navajeni, tko da nama bo čisto ok. Ne vem pa kdaj si bom šla jaz smučarske hlače kupit ker so mi stare fejst premejhne
. Upam, da ko bom imela čas da bojo še kaj imeli in mi ne bojo vse prodali, ker pol bom mogla pa v gatah smučat. Ja te so mi pa kakšne še prav
.
Dost filozofiranja, se grem mal zraven fračke ulešt, da bo mogoče malo dlje spala.
Čestitke za vredu noč

pa upam, da vam bo uspelo ukinit nočno oz zgodnje jutranje hranjenje!!!!
Hvala za nasvet glede ritke. Sej tud sama sumim A, čeprav je res, da zdej sem začela p0očasi nazaj normalno hrano jest. Sicer še ne vsega, vendar pa pšenico pa tu pa tam kaj mlečnega in me je blo malo strah, če je od tega. Ker njemu pa nisem še nič dala, sma še na dieti, ker bom japrej jz začela jest potem pa počasi še njemu. Mu pa umivam ritko z vodo in vato. Se mi zdi, da je bolj nežna kot pa kaka Zewa. Une robčke pa imam samo, če smo kje in če res ni kake druge možnosti, doma pa nikoli.
Mu tudi potem čisto rahlo obrišem s suho vato in pustim da se lufta ritka par minut potem pa mu namažem s hladilnim mazilom. S fenom mu je pa še res nisem, mu bom morala še to poskusit.
Upam, da bo Tilen užival na smučanju in da ti dobiš kake svetovne smučarske hlače!!!!!!!!!!
Dinki, hvala za opis, kako morajo pravilno vstajati

. Naš se je tudi od začetka kr z rokicami gor potegoval. Je res ful močen v rokicah, pol pa sma mu parkrat pomagala z nogicami oz, da sma mu pokazala, pa je potem kr naenkrat začel tako vstajat. Pa upam, da Tit ne bo preskočil faze po vseh 4-ih. Ker so ful lubani, ko šibajo za tabo. Sej po moje, ko se bo naučil vstajat z nogicami in si jih bo tako okrepil,se bo tudi po kolenih začel plazit, ker bo imel več moči. Tudi naš je zelo dolgo puzal, zdej pa gre po vseh 4-ih hitrej ko jz po dveh.
To, da ne sme na prstkih stat pa nisem vedela. Vem, da Luka od začetka je, sam se mi pa zdi, da zdej pa ne več. A veš, da morem prav bit pozorna pa pogledat. No, mislim, da ne stoji več na prstkih, ker vem, da ko hoče kaj dosečt, da takrat se pa čist na konice prstkov postavi, sam da bi dosegel. Ko en baletnik!
Upam, da vam bojo šli vsi zobki tako neopazno ven!!!!!!!!!!!!

In čestitke za zobeka!!!!!!!!!!!!
San, super, da ste že bolje,

da revček Urban ne joka več in da se kozice že sušijo!!!!!!
Čestitke Urbanu za samostojen korak!!!!!!!!!!

Sploh ne morem verjet. A niso še včeraj komi glavco dvignali, zdej pa že skor maširajo po sobi!
Si pa kr mislim, kk ponosen more bit Izidor, da je k njemu prvo šel!!!!!!!!
Ja, ko smo pri KG in trebuhu. Jz sem sam v tem tednu šla za eno kg gor, pa sploh še ne jem vsega. Sem prej skoz neki jedla, ker se od une hrane sploh ne nasitiš in morem se zdej prav v roke vzet, da ne smem tolk jest. Ampak eno velko Milko si bom pa vseen privoščila pa četudi imam potem cel teden migreno!
Dinki, sem se ful nasmejala, ko se m si predstavljala, kako stojiš v štartni hišici in čakaš, da se spustiš pšo strmini s Ferero roše čelado na glavi.

Adijo! Moja domišljija res dela!!!
Ja, kombinezonček je pa res ful lep pa fajni. In super, da sta še dobla ga in tako poceni!!!!
Jz grem drugi teden v Hoferja po pižamice pa mogoč bom še bodije vzela.
No, meni je pa vseeno, katera čokolada je, samo da je!!!!!!!!
San, upam, da boš kmalu imela malo časa za sebe, da te bo lahko zagrabil sindrom po 4.!!!!
Dinki, čuj vajin Tit je pa že vse, kar je mogoče - zmija, medvedek, vampirček, zdej še nemška doga!
Aja, še na ptiček sem pozabila!

Sej tudi moj Luka je vse, samo Luka ne. Mi moj pravi, da mamo celo kmetijo pa še živalski vrt doma!
Ja, slinjenje je tudi pri našmu tako, da imamo dobesedno mokro čiščenje. Najprej poslini, potem pa spolira!
Pa ful je prijazen naš mišek. vZAME dol z omare en prtiček pa gre do kavča in se uleže na trebuh in briše s prtičkom pod kavčom! Jz se mu pa smejim zraven! Pa mi ni jasno, keje je to videl. Mene že ni mogel!
Sem se pa zadnjič sestri smejala. Ima malega, starega 15 mesecev, ki je pravi lakotnik. Mislim, da bi cele dneve samo jedel, če bi mu kdo dajal skoz oz če bi si lahko sam dobil. Se ji pa zdej ful slini in mu je dala slinček okrog, da ne bi bili vsi bodijy mokri. JE pa revček mislil, da bo za jest dobil in je skoz za njo hodil pa odpiral usta in govoril HAM!
Za nalepke pa hvala,ampak nama nič ne koristijo. Sploh nisem vedela, da je kaka akcija oz da so nalepke!

Upam, da ti jih uspe kam naprej spravit!
Tina50, super da bota šla malo na sončka in za kavico s kolegico. To ti je pa najbrž dalo malo energije, kaj!?
hVALA ZA INF ZA ritko.
San, ful lepe slikice. Kak možek je že Urban

. Sploh nima več takega dojenčkastega obraza, ampak že pravi dec!!IN kk se skoz reži. No, pa da ste ga ujeli, da kdaj spi, je tudi lepo!!!!
In una, ko so vsi trije gor je ful lepa

. Komi čakam, da bomo tudi mi imeli kako tako za pokazat!