Daaaaan,
mi smo pa danes že od 6h pokonc
a nam je katera fovž?
Tit že spi svojo današnjo 1. rundo. ma sej se ni kej za pritoževat, ker mucek pančka lepo celo noč, že par noči
.
NČK....hočemo poročilo - če že mafini niso zrastli, a je potem vsaj una druga zadeva?
si jih pa natresla včeraj zvečer, si bila prava mala navihanka
.
IZVIRNO SPOROČILO: tina50
jaz sem ga dala včeraj na sanke in naju je lepo opazoval kako mami in ati kidata. imam na sankah naslonjalo in sedi notri kot kralj!
ja priden Lan

. Jaz si oprosti mojega Tita ne predstavljam, da bi takole na miru sedel, on ježivo srebro

. Je včeraj pol očka vse pokidal, midva s Titkom sva ga pa gledala, sem si ga dala za vrat in je ful užival.
ma ne, ni prišel pa ne vem zakaj, ga sploh ne razumem?

evo Vilma, kakšna tolažba
Jagoga, zakaj bi te kdo kregal? sej jaz sem tudi kao ukinila popoldansko dojenje pa še zmer ga kdaj kar podojim. Mi je tako najlažje, najhitreje zaspi pa še meni kdaj tako odgovarja, da se mal uležem zraven njega. Pa sej si še doma, še tri mesece....uauuuu

. Pa priden
Tomažek, da tako lepo pančka. Prav tako
Maks...madonca si ekspresen v vseh stvareh

pametna bučka, po mamici

. Naš Titek pa zna ful lepo dati stvar nazaj, ga je to očka naučil. mu rečeš daj mamici nazaj in ti vrne stvar v roko

.
Ooooo in danes praznujeta 2 Taji ena 10 in druga 11 mesecev pa Maša 11 mesecev vsem trem vse naj, naj za mini RD-je velikoooooo zdravja, smeha in navihanosti
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Zadnjič sem ji dala banano, keks in pomarančni sok (ste me zdražle
) ja sej jedla je lepo ampak potem je imela pa 2 dni pike na ritki
. Tko da očitno je pomaranča full premočna še zanjo. Bo treba še malo počakati
opa....no, Titek do zdaj ni imel še nobene reakcije na pomarančke. Jih obožuje, še zmeraj

.
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Jagoga jst tut delam lazanjo en dan prej, ker drugač sem cel dan v kuhinji. Sploh kadar sem v službi. Sam jaz ne dajem nobenega jajca v bešamel. Pa še fino se uni testi namočijo. Joj Ursi si mi lušte naredila. Bo treba k mesarju po faširanga
.
jaz tud ne dajem jajca v bešamel. je pa še nikoli nisem en dan prej naredila. Jo imam ful rada, ampak mi je kar mal preveč dela in se je izogibam

.
Ursi2, hvala za polno skledo sadja, uf kako lepo zgleda

.
< Sporočilo je popravil Dinki -- 4.2.2009 10:00:49 >