IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Glede dojenja sem rešila toliko, da se dojimo samo takrat ko sva sama, nobenega ne sme biti zraven.
Lahko pa tudi da se popoldan noče dojiti, ker je sit GH in se v tistih 3 minutah le odžeja in to je to kar potrebuje (sem premalo pametna)
To glede stola, je pa zelo zaščitniški, kaj pa druge njegove stvari, jih tudi noče posodit. Pri nas pa tako z veseljem vse posodi in vse kar je od Tomaža si tudi on izposodi. Ti zaenkrat Julijo samo dopoldan hrani v njem, ko pa je on doma pa naj on notri sedi in mu reči, da bo dobil isto hrano kot Julija. Mogoče se bo počasi privadil, da mora kakšno stvar tudi posoditi za 15 minut, ko Julija je, potem je pa zopet njegov.
Jagoga, super za malce boljše dojenje

. Ma če jaz pomislim, se tudi Tit ne mara več dojiti ko je nekje drugje, takrat kar obrača glavo in mu je vse drugo bolj zanimivo kot moja ziza. So tolki zvedavi te naši

, da jim ta zvedavost še lakoto prekaša

.
Tit se lepo doji le še v spalnici, v najini postelji in izvajam dojenje le še seveda zjutraj in zvečer in pa pred dopoldanskim in popoldanskim spancem. No, edino če je kje taka kriza, da sam to pokaže, potem ga tudi še podojim, ampak je ostalo kar zadovoljen s čajčkom, ga spije tudi po skoraj pol litra na dan oz od 3 do 5 dcl.
Vilma, a tak je Dominik? Joe ne deli hrane

....iz Prijateljev?

....se malo hecam....ma poskusi mu rečt, da seveda je njegov, ampak naj ga le malo posodi svoji sestrici.
Lona76, vidim, da je pri tebi pestro 100 na uro, sedaj ko imaš oba doma. Dobra si

....iskreno upam, da se vam vse povrne z zdravjem Taje! Kako se pa Tilen počuti doma? a pogreša kaj vrtec, se kaj jezi?