Vilma, kaj pa kaj pri Epicentru (gremo na bovling ), ali pa pri tanovih trgovinah v križišču ni nobene normalne gostilne, da se ne bi po centru vozili, sploh za tiste, ki bi prišle iz avotceste je to lažje.
Jagoga komot se dobimo v Postojni!

Na začetku novembra, ni blema, sam da ne bo glih prvi november.

Epicenter je kr dobra varianta, edino v času kosil zna bit tam gužva. Ampak itak smo rekle, da okoli 10 ane?
Lona, Dinki za stolček bomo že zrihtali. Dominik je res navezan na ta antilop. Tudi ko smo šli na dopust, smo stol vzeli s sabo. Ampak ga je blo treba razstavit in dat v avto. No tud tega sploh ni pustil. Razstavit in dat v avto!? Ne niti pod razno, tko da se vam lahko potem sanja, kako zelo pomemben element je to v njegovem življenju.

Ampak saj bo, če ne drugače, bo prvo on jedel in ko bo sit mogoče ne bo sitnaril, da Julija notri sedi. Pa moram mu razložit, da je že velik in da ima on zdaj večji stol, Julija bo pa imela tega.
Vidim, da se pogovarjate o zvoku in sliki. Kaj pa vem, jest se te igrice ne znam, vedno jaz popustim, ker nujno rabim zvok.

Pa ponavadi sem jaz tista, ki tečnarim, tko da moram tudi popustit.
To pa da se posvečamo več otročkom kot partnerjem, je v tej fazi normalno. Si je treba čas vzet tudi za partnerja, ja, samo nikoli več ne bo tako kot ko smo bili samski.
Sicer pa je ena rešitev za take partnerje, da imate še hitro enega otroka. Garantirano se jim ne bo zdelo več, da se jim premalo posvečate.
Julija je danes prava zaspanka. Je spala dopoldne uro in pol, zdaj pa komaj zdržala dve uri in pol budna in že spet spi. Očitno rabi, naj kar počiva.
< Sporočilo je popravil Vilma -- 23.10.2008 13:27:00 >