Živjo, punce! No, pa sem za rač spet. Sma bila z Likanom danes pri mojih. Sma se mela prav fajn. Imela sma pa tudi kontrolo pri zdravniku, pa je rekla, da je fajn, in da zgleda vredu, pa vzela mu je vodo in kro, jutri morem pa še blato nest. Sem popoldan klicala, pa je rekla, da se hemoglobin dviguje in da je zdej 87. Sem parav vesela. Sem ji pa povedla, da ima že 4 večere zvečer od 38-39 vročine in mu je dala za uroinfekt tudi pregledat vodo. Ti rezultati bojo pa jutri.
Sploh mi ne gre v glavo, da je imel Gaj hemoglobina 115 pa je bil že čisto bigi, naš pa malo čez 70, pa ni bilo kaj opazit!
Daša, čestitke za pa-pa!
Ja, Luka že odreagira, ko ga vprašamo, kje je ura in kje je lučka. Pa ko ga vprašam, kolk je on močen tk stisne pesti, raztegne roke in se cel napne. Pa včasih mi uspe, ko ga vprašam, kolk je on velik, da dvigne roki visoko v zrak. Isto tudi za jezička. Ga vprašam, kje ma Luka je ziček, on ga pa ven stegne. Sam more bit pa prave volje!
Ko gledama knjigice, kjer so živali not in imajo kožušček nalepljen, da lahko otipa. Pa ga vprašam npr. kolk je zajček mehek, pa se stegne točno tja, kjer je dlaka ven in boža!
ANJA, VSE NAJ NAJ!!!