IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Dobro jutro! Današnja noč je bila pa MMMMMMMMMMMMMM. Si cer sem kr ene parkrat vstala, potem pa sem rekla, da bom poskusla pustit eno malo lučko prižgano, je pa spal do 8 zjutraj!!!
Jz pa tudi. Ne vem, kdaj že nazadnje!
No, zdej pa najprej ena dobra kavica in še kaj sladkega, za ta lep sončen dan!!!!!!!!!
No, super, to je pa lepo brati...bravo Lukec

in hvala Ursi2 za kavico...joj, kaj bi me brez tebe
ja, danes je pa treba izkoristiti dan ko je tak lep sonček, potem je spet grdo napovedano za cel teden. Mi gremo danes k moji mami na kosilo.
Čestitke
Roku in Maksu za

mesecev
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Ja začenja se nam obdobje ko bomo morali full paziti na naše
kaj počnejo. Učeraj sem se na tla ulegla blizu štekarja in si dala Tajo na trebuh. In ko je štekar zagledala se ji je skor snel.
Prec bi šla do tja če bi ji pustila in prstke not dala. Tko da dokler še ne ve kje so in se še ne plazi po vseh štirih, moram hitro kupiti zaščite da ne bo nesreče.
joj, Titu so pa blazno zanimivi kabli....samo, da jih zagleda, je že pri njih in jih daje v usta

. Kaj bodo ti naši otroc vsi štromarji?
IZVIRNO SPOROČILO: tina50
moj Lan je še kr neki vzadi za vašimi sončki! nima še zob, ne plazi se, sedi še ne sam, ah pa bo že, sej se ne sekiram, so eni starejši pa še niso tok k je Lan!
tina50 tudi pri nas je še tako. Smo še škrbasti in še ne sedimo, ampak nič zato. Si moram velikokrat rečti, da je Tit pač najmlajši in pa predvsem največji, najtežji....ampak še noben otrok ni ostal, da ne bi tega osvojil. Sicer pa se meni moj Tit vseeno zdi zelo napreden, sej ni sedenje in plazenje vse. In tako kot si rekla ti, se najdejo

, ki so boljši in slabši. Ravno o tem sem se zadnjič pogovarjala s terapevtko v RA...sem jo malo vprašala glede Tita, pa je rekla: toliko kot vi najdete Titovih sovrstnikov, ki so ne boljši, ampak hitrejši od njega v razvoju, toliko vam jih jaz najdem tudi slabših....no, pa me je potolažila s temi besedami.