Živjo!
Naš mišek je pa danes kar hitro zaspal, je bil res utrujen. Pa pojedel je danes tud kar veliko. Najprej je zjutraj jedel ovsene kosmiče, laneno seme in suho sadje vz riževim mlekom, potem sma šla k mojim pa sem mu tam nardila krompir iin špinačo, pa je pojedel tisti otroški krožniček čisto poln, ko je ati prišel domov, okrog 16.30 smo imeli kosilo in sem nama nardila ajdovo kašo z zelenjavo in puranom, je tudi kar veliko pojedel, pa še 1 pečen krompir, potem smo šli pa k tašči in tastu in je tam pojedel še polovico kakija. Sploh ne morem verjet, kdaj je postal tak jedec. Je pa pravi gurman, samo neko tako sadje ma rad: kaki, papaja, melona, ..........
Mu pa še zdejle pečem ajdovo kašo s suhim sadjem in jabolki, da bom jutri mu lahko dala, ker ne bom imela tolk časa kuhat, ker imava zdravnika v SG, pa ne vem, kk dolgo bo.
Drgač sma pa dobila izvide od pregleda v petek in je kri negativna v blatu, hemoglobin pa se je dvignil že na 87 ( v bolnici je bil 74). Imava pa nekje čez 3-4 spet pregled, pa čakava na krvne teste. Potem pa bomo vidli, kaj bojo rekli.
Sem se pa dans spet malo razjezla. Kaj mislite zakaj? JA, itak da zarad tašče!
Smo šli k njima, ker ima god pa je tortice prinesla. Pa ji mi voščimo in potem ona: Lej Luka, kake dobrote mamo, mmm bomo zdej sladko jedli. Pa jz rečem, ja, samo dobro, sam to ni nič za njega. Pa me tk res čukastto pogleda pa reče: ZAKAJ PA NE???????? (In tist pogled, kaka mama pa si, da mu ne privoščiš) Pa jz, hmmmm, ker je vse z mlekom pa smetano pa jajcami. Pa pšenice tudi.
Pa ona meni, a takega tudi ne sme. Bogi revček.
Pol pa devajo si nakrožnike, jz pa grem za naju kaki iskat, pa pridem in me spet čudno gleda, zakaj si pa jz ne vzamem. In ji rečem, ja zato ker je mlečno pa iz jajc!
Pa mi spet, pa vsaj skutno torto dej, tisto pa lahk. Pa jo gledam, halo iz česa pa je skuta!?
In na koncu izjavi, a veš, jz ti predlagam, da ti kr nehaš dojit, ker je to prevelka matrarija!!!!!
Sem sam rekla, da to se pa še neki časa ne bo zgodlo in da sem jz tista, ki morem pazit in ko se gre za Lukija mi ni nič pretežko! Pa je neki za sebe tam godrnjala!!!
Eh, sej zdej se sam smejim, sam mislim. Včasih sem pa ziher, da me ma za norca!
No, Terida in Dinki, NČK in Zofy,
ne se sekirat. Vem, da vam je težko in se jezite na sebe, ampak če pomislimo, kaj še pride zdejle preden, da bojo shodli. Ma ne, rajši sploh ne pomislim
Res, to se lahko zgodi vsaki, ker je dost tisočinka nepozornosti, pa je že na tleh. Glavno, da so vredu in da se smejijo in vriskajo ko veliki!!!! Pa še to: SUPER MAMICE STe!!!!
Vilma, ful sta luškana tvoja sončka.Hm, midva mama tudi namen imet bolj malo razliko, sam sem jz bolj razmišljala o unem bordu, ko ga vzadi daš. Ampak tudi o tem bo za razmislit.