writing-img

Čvekarije

clock-img

11.10.2008, 13:33

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Zakaj pa ta forum ni več dostopenuser posted image ,a sem kaj zamudila,že tri dni mi je javljalo,da nimam pravega gesla,danes pa da ni dostopno,res da sem vsake kvatre bila tam gor,a vseeno me zanima.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

11.10.2008, 13:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.10.2008, 14:01

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

hvala,grem prebrat.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

11.10.2008, 23:34

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Uh, to pa tudi mene zanima zakajuser posted image

Kje pa je ta "močna" razlaga, ker je ne najdemuser posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

11.10.2008, 23:35

clock-img

Anonimen

Kje pa je ta "močna" razlaga, ker je ne najdem

Mogoce tukaj: http://www.ringaraja.net/forum/Drage_moje_prijateljice_prek_zasebnih_sporo%C4%8Dil/m_3244809/tm.htm ?

clock-img

11.10.2008, 23:41

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Kakor sem rekla Volgi - no, zdaj je jasno, zakaj se nisem nikoli sekirala, ker me ne mara user posted image ... in TA ženska je bila javno izbrana za SUPERMAMO... za kozlat... ne, popravljam se - za POkozlat... naj še TO kdo sporoči v revijo, kako "super" je ta supermama... glede na to, da jo pozna (tudi na videz, ne samo po nicku) takorekoč pol Slovenije, upam, da jo je po storitvi tega KAZNIVEGA DEJANJA (kakor je bilo menda pojasnjeno s strani Jerneje RR) SRAM  stopiti ven iz hiše.

clock-img

11.10.2008, 23:44

clock-img

Anonimen

O bljak.
Saj bi komentirala, pa ni vredno niti minute mojega casa.
Hb da to ze dolgoooooooooo vem.

clock-img

11.10.2008, 23:51

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Verjamem, Mič, verjamem... ampak mene je pa vseeno presenetilo, da je to naredila ONA... na sumu sem imela tri druge, vendar sem se očitno motila... pfuj, pfej in bljak... sama sem sicer daleč stran od nedolžnega angelčka, ampakTOLE je pa totaln podn.

clock-img

11.10.2008, 23:53

clock-img

Anonimen

ampakTOLE je pa totaln podn.

Res je.
Drugace, kako si? Preseljena?

clock-img

11.10.2008, 23:57

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Seveda... uletiš na kofe?... Illy še kar čaka... no, OK, ti bom frišno skuhala. user posted image

clock-img

11.10.2008, 23:59

clock-img

Anonimen

Seveda... uletiš na kofe?... Illy še kar čaka...

Kje pa sploh si zdaj?

clock-img

12.10.2008, 00:00

clock-img

Anonimen

no, OK, ti bom frišno skuhala

Neeeeeeeeeeee, jaz pijem mrzlo user posted image .

clock-img

12.10.2008, 00:01

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Zdaj sem pa v Stari Ljubljani... al' kako je že ena na sosednji temi napisala - v Škocjanskih jamah. user posted image

clock-img

12.10.2008, 00:03

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Mi sploh ne gre v glavo vse tole... Nekaj časa nisem bila na RR, potem pa tole... user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

12.10.2008, 00:03

clock-img

Anonimen

Zdaj sem pa v Stari Ljubljani... al' kako je že ena na sosednji temi napisala - v Škocjanskih jamah.

Od kje pa Skocjanske jame user posted image user posted image ?

clock-img

12.10.2008, 00:08

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Mislim, da zato, ker sem napisala, da obnavljam 200 let staro stanovanje, pa je ena vprašala, če slučajno živim v Škocjanskih jamah (no, ampak te so pa še starejše user posted image ).

clock-img

12.10.2008, 00:08

clock-img

Anonimen

Mislim, da zato, ker sem napisala, da obnavljam 200 let staro stanovanje, pa je ena vprašala, če slučajno živim v Škocjanskih jamah (no, ampak te so pa še starejše user posted image ).

Kaksno leto pa res user posted image .
A ste zadovoljni?

clock-img

12.10.2008, 00:17

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Jaz full... Kamikaza pa niti najmanj... ampak to slednje je popolnoma nepomemben podatek. user posted image

clock-img

12.10.2008, 00:39

clock-img

MTFP

pencil-img

689

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Kakor sem rekla Volgi - no, zdaj je jasno, zakaj se nisem nikoli sekirala, ker me ne mara user posted image ... in TA ženska je bila javno izbrana za SUPERMAMO... za kozlat... ne, popravljam se - za POkozlat... naj še TO kdo sporoči v revijo, kako "super" je ta supermama... glede na to, da jo pozna (tudi na videz, ne samo po nicku) takorekoč pol Slovenije, upam, da jo je po storitvi tega KAZNIVEGA DEJANJA (kakor je bilo menda pojasnjeno s strani Jerneje RR) SRAM  stopiti ven iz hiše.

Kje, kdaj, kako...user posted image user posted image  Sama ušesa so me user posted image

No me pa zanima še nekaj (verjetno je bilo že kje omenjeno, ampak punce ste se tako razpisale, da bi trajalo predno bi našla), kako je Volga sploh ugotovila, da ji nekdo bere ZS? Ali so bila neprebrana že odprta, ali kako drugače...

LP 

clock-img

12.10.2008, 00:41

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Vse je na forumu "O portalu"... saj bi ti razložila, ampak potem lahko tipkam do jutra... SQ pa ni vredna tega.

clock-img

12.10.2008, 00:43

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Zdaj sem prebrala . Bože mili !!!!!!!! Pa to ni normalno

clock-img

12.10.2008, 00:47

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Nimaš kaj... supermama je. user posted image

clock-img

12.10.2008, 00:50

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Mah ni vredno nobenega komentarja...user posted image user posted image user posted image   Samo mi je žal  sporočl ki jih je brala v katere so  resnične težave ali pa resnični čuti nič več. Kar se pa tiče nje tukaj nimam kaj povedati ker sem zgrožena user posted image user posted image user posted image  Ker po mojih merilih ne sodi v civilizacijo 

< Sporočilo je popravil sneška_ -- 12.10.2008 0:52:56 >

clock-img

12.10.2008, 01:08

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Jaz samo upam, da za tiste, ki držijo z njo oz. tiste, ki jo podpirajo, ne pomeni, da so enake, kakor ona... kajti TO bi me pa RES razočaralo... vsaj za nekatere, o katerih imam lepo mnenje (pa če njim to kaj pomeni ali pa nič).

clock-img

12.10.2008, 07:37

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina
tri dni mi je javljalo,da nimam pravega gesla

Najbrž je SQ preverjala še tvoje geslo, da bi lahko dostopala še do kakšnih tvojih podatkov in zasebnosti, potem je pa pozabila, kaj ti je vtipkala. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem