če bi meni kdo bral zs ali šnofal po objavah se ne bi sekirala niti pet sekund. zakaj, ker nimam kaj skrivati in ker nisem zlobna, ker ne obrekujem in ne šikaniram. ampak to je moj problem. sem mnenja, da vsaka stvar, ki jo narediš ali poveš, pride za tabo, prej ali slej. pa če še tako skrivaš in zavijaš po zs-jih.
Očitno nisi brala debate od Volge - je tudi Mišni napisala, da sta si pisale zaupne stvari
(ne obrekovanje) - stvari, ki se tičejo res zasebnosti in ne kogarkoli drugega. Če bi se jaz takšne stvari pogovarjala na ZS, mi tudi ne bi bilo vseeno, da jih bere vsakdo.
Da pa je bila super mama, pa slišim prvič (itak sem zadnje časa ful malo na RR, ko pa pridem gor, pa me takšne stvari res šokirajo - forumi so za sprostitev, ne pa za zdrahe delat).
Sem pa zadnjič, ko sem brala Volgino debato, še sama hotela na Čvekarije (ko že itak par mesecev nisem bila tam, tako, da sploh ne vem, kaj se je dogajalo), pa mi je javlja, da je napačno geslo - pa bi vendar moralo bit pravo. No, zdaj pa vidim, da nisem edina.