writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

26.08.2009, 13:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.08.2009, 16:54

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

ne vem o katerem četrtku govorite... men oba ustrezata. tut ponedeljek, torek, sreda user posted image

psaša - upam, da je viroza mimo in se ne vrne nazaj. pa želim ti eno fajn prespano noč!

piškot - vaša noč je bla pa tut adijo pamet. upam, da bo današnja boljša in boste spali kot polhi...

Remy - fajn uštimajta za poroko... in pustita se presenetit z user posted image paše takšen oddih od službe user posted image sicer še ne govorim iz prakse no, ampak bom pa kmau user posted image

*lina* - js tut zaradi praktičnosti doma bla pr Jaši raje v lj kot v prikoli na morju. če je možek zraven, je ok. sama s taščo bi verjetno šlo, samo je pa težje njej kaj rečt kaj hočem in bla bla... vglavnem ni mi za neko prilagajanje. bolj u izi sami shendlamo vse. vrtec bo pa čist ok, Tristan je velik in pogumen fant!

lu - super, da ste se znebili uši. pa fajn, da Maja uživa v ustvarjalni delavnici.

letos se mi pa zdi, da je na tem oktobru kr pestro... polno nekih porok in rojstev... mi je tk čudno, da je že avgust pri koncu, pol pa pogledam mau nazaj, je pa orng dogajalo user posted image

js mam fraj, ker sta babica in tamau šla na šolsko igrišče s poganjalcem. sta hotela s kolesom, pa sem ju komi prepričala, da je brez čelade nevarno. no, še sreča, da mali obožuje svoj rdeči poganjalec. sem ugotovila, da mu gre žabica pri plavanju zarad tega poganjalca. v knjigi plavanje dojenčkov je namreč pisalo, da otroci s hojo pozabijo na sonožni odriv, če tega ne vadijo. in menda potrebujejo kr nekaj časa, da lahko to ponovno osvojijo. torej je to eno fajn igralo user posted image
grem zdej pred hišo v senčko... me čaka naslonjač... sem prišla lulat domov, pa sem vmes še mau na rr pokukala user posted image

lep dan!

clock-img

26.08.2009, 17:38

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

oj!

vam pokažem mojo žabico user posted image .

user posted image

user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

clock-img

26.08.2009, 17:56

clock-img

Anonimen

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koliko lask !!!!user posted image user posted image  krasna punčka !!!!!!

clock-img

26.08.2009, 17:57

clock-img

Anonimen

frrrrrr - še malo pa se bodo začeli rojstni dnevi naših žverc !!!

kaj jim boste kupovale ? kje ga boste prirejale ?

clock-img

26.08.2009, 18:16

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

grrrh.

nasa danasnja noc:
ana se zbudi ob 22h, 23h, 00h, potem jamra do cca 2h, 2:15 pride martin, ne more zaspat do 4h, me brca, sprasuje vse zivo... ko zaspi, cez kaksno uro zapoje ana. martin se zacne jokat ker se ana joka, ana se noce dojit, ne vemo kaj ji je, martin se joka, gre k atiju, tam mu ni vsec, pride nazaj, nekako uspemo zaspat. ob 7h je martin up and ready to run ... gremo na obcino oddat vlogo za znizano placilo vrtca.

ojoj, boga mama! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

clock-img

26.08.2009, 18:27

clock-img

Lu

pencil-img

3181

anč cute, cute...user posted image user posted image user posted image

KUKI a nočeš kart prodat. Ma te ne dobim nigdje user posted image user posted image Skratka sporoči mi za kdaj jih imaš in cena? Gre ena kolegica v Anglijo. Mogoče ji datum ustreza.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

26.08.2009, 19:29

clock-img

piskot

pencil-img

2846

uau, anc vasa je pa se bolj lasata kot je bila nasa. fajn decva zgleda, prou lepa.

cetrtek ali torek, ta cetrtek lahko, torek in naslednji cetrtek ne, samo kot sem ze rekla, ne mene upostevat, bom preskocila eno rundo.

lu evo me ....

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

clock-img

26.08.2009, 19:32

clock-img

piskot

pencil-img

2846

pa sej te se hecajo ... aaa, se prodat jih ne morem. sprememba imena vsakega potnika me pride 63 eur. za **** no. pol lohk karte za cuka prodam user posted image

clock-img

26.08.2009, 19:57

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

anč.....kaj je lepa......lepa lepa lepa....jst bi jo kar povohat prišla user posted image

piškot...morte it! Vse bo OK! Se mi je zdelo da nekaj komplicirajo okoli spremebe imenauser posted image

clock-img

26.08.2009, 20:25

clock-img

Anonimen

anč- ful je luškana!

no za firbčne sem nov tikerček dodalauser posted image

clock-img

26.08.2009, 20:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.08.2009, 20:47

clock-img

Anonimen

ej piškot - nehi komplicirat in PEJT v LONDON !!!

clock-img

26.08.2009, 21:08

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

jst lahko tud jutri :-)

clock-img

26.08.2009, 21:23

clock-img

borovnicka

pencil-img

386

jest tud jutri lohkuser posted image

nagajivčka TT

clock-img

26.08.2009, 21:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.08.2009, 21:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.08.2009, 21:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.08.2009, 21:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.08.2009, 22:01

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

RD...kmalu bo tu ja. Mi bomo zopet praznovali v družinskem krogu...nekih blaznih žurk za otroke še ne mislim delat. Jst vedno kej posebnega skuham.....pa za torto še mora gospodična povedat kakšno obliko bi rada..enkrat je žoga...drugič avto.....tik pred zdajci bo povedala!...joj 3 bo že stara mala mišuser posted image

Jst tudi o kakšnih čeveljcih oziroma škorenjcih razmišljam za RD...pa kak kombinezon za zimo.
Od babi dobi dojenčka...smo letos na morju pozabili Špelo na plaži, pa sedaj vsak dan sprašuje za njo.......tako da dobi novega...iščem pa črnčka, ker ima veliko vprašanja o njihuser posted image user posted image

Danes smo imeli sestanek v vrtcu...moram rečt da sta mi bili obe vzgojiteljica in pomočnica zelo simpatični. Ampak blazno komplicirajo glede uvajanja....najprej pol ure...pa potem eno uro (skupaj s starši)...šele drug teden prespatuser posted image user posted image jst sem jo mislila pustit prvi dan do spanja....naslednji dan, pa če bi bilo vse OK bi že spala tam..... ampak ona se res sploh ne boji vrtca....pa na obisku v vrtcu sva že tudi bile parkrat....prav komaj čaka da gre..... bom videla no.
Jo je pa že danes en fantek kar odrival in porival....sam je na napačno štartaluser posted image user posted image ...ga je kar nazaj in se mu ni pustilauser posted image user posted image ...čeprav, ko jo je pa hotel z bagerjem po glavi sem pa vmes stopila. Pol je pa skoz za njo hodil in ji hotel vzet dojenčka, ki ga je našla v igralnici.
Aja pa mi smo se danes jokali ko smo morali domov....ker ona bi še ostala in se igrala z dojenčkom????user posted image user posted image user posted image

Med vikendom pa upam da nama uspe it v kino.......v Planetu Tuš je en fajn film....pa je moja sestra bo pri nas in bova imela varuško.

Čau.....se vidimo potem jutri? Kdaj in kje?

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 26.8.2009 22:05:26 >

clock-img

26.08.2009, 22:08

clock-img

piskot

pencil-img

2846

ooo, zgleda da grem jutri ven.

pikapolona !? a nisi ravno ti rekla da jutr ne mores?

clock-img

26.08.2009, 22:10

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

jaaaaaa piškot...pa sem bila danes tako pridna...da mi je ostalo še samo ene 5 strani...pa še to take nezahtevne...te bom pa že jutri pred večerjico poštimala :-)

clock-img

26.08.2009, 22:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.08.2009, 22:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.08.2009, 22:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem