cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Oktobrčki 2006-5

clock-img

09.10.2009, 09:58

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

poznam pa dva doktorja znanosti, stara 40 +, ki imata do krvi pogrižene nohte še danes.

na odraslem moškem je pa to eden najbolj odbijajočih znakov, priznam. meni so roke na prvem mestu, že od nedaj

user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

09.10.2009, 10:00

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: altati

maxi - hvala! še ti si privošči kozarček na Jaševo zdravje.

pri nas ima še moj gospod mož v nedeljo okroglo.

zdaj sem na gibboniju in tretjem kozarcu, rumovi polmesci so že, nuttela torta čaka na mazanje...

Evo, bom, sam ko pridem domov, v moji službi nekako ne pristoji. user posted image
Čestitke tudi možu, a tolk je mlajši od tebe? user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

09.10.2009, 10:05

clock-img

Anonimen

poznam pa dva doktorja znanosti, stara 40 +, ki imata do krvi pogrižene nohte še danes.

na odraslem moškem je pa to eden najbolj odbijajočih znakov, priznam. meni so roke na prvem mestu, že od nedaj

se popolnoma strinjam.
meni so tudi roke prvo, kar pogledam.

ooooo pol sem pa jest malo čudna....jest pa taprvo pogledam ritko user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.10.2009, 10:05

clock-img

Anonimen

in dosegle smo 200-tko

clock-img

09.10.2009, 10:07

clock-img

Anonimen

samo je pa danes res en pozitiven dan - kljub vremenu ! S Tristanom sva že v avtu na glas poslušala Living on a prayer, potem pa še tekmovala kdo bo prvi v vrtcu. user posted image

clock-img

09.10.2009, 10:08

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

maxi - hvala! še ti si privošči kozarček na Jaševo zdravje.

pri nas ima še moj gospod mož v nedeljo okroglo.

zdaj sem na gibboniju in tretjem kozarcu, rumovi polmesci so že, nuttela torta čaka na mazanje...

Evo, bom, sam ko pridem domov, v moji službi nekako ne pristoji. user posted image
Čestitke tudi možu, a tolk je mlajši od tebe? user posted image

tolk starejši:)

clock-img

09.10.2009, 10:09

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

se popolnoma strinjam.
meni so tudi roke prvo, kar pogledam.

ooooo pol sem pa jest malo čudna....jest pa taprvo pogledam ritko user posted image user posted image user posted image

jaz najprej roke, nato zobe...če čez to dvoje pride, je naslednja rit:)

clock-img

09.10.2009, 10:10

clock-img

altati

pencil-img

5724

meni je mož po telefonu ravno zabičal da ne smem v avto, ker menda sem slišat 'čudna'user posted image user posted image

clock-img

09.10.2009, 11:39

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

oj!

še en hiter pozdravček od naju, pol pa šibava vn. nam je vsega zmanjkal. mala neki vzdihuje v ležalničku in liže pleničko, jst pa kavico pijem in se smejim, ko berem poste od altati user posted image .

jaša  hepi brzdej tu ju !!!  user posted image user posted image user posted image

pikapolona  pa je res mal čuden tale vaš vrtec, al pa sam una vaša vzgojiteljica. prvič slišim, da bi blo treba igrače nadomeščat in da bi vpričo otroka  imela kjera take komentarje user posted image   mi smo meli prejšnji teden športno popoldne v vrtcu pa sta šla z mojo babi, je bil full naudušen, sodeloval pa bolj tko, tko, se je bolj babi natelovadila user posted image . včeraj so šli pa na mini izlet na orle, kostanj nabirat in ga je en kostanj spotaknu user posted image .

mi smo mel kr bizi teden, ker sem mogla bit 3 dni na faxu pa še ginekolog, je šla mala kr z mano in je bla kr pridna.

sivkamivka  si kej bolš?  če bo drug teden kak lep dan, bi se lahko v živalcu zmenli po vrtcu, če ste za ...

mejte lep dan in vikend!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

clock-img

09.10.2009, 14:12

clock-img

psaša

pencil-img

973

Jaša vse najboljše za 3.rojstni dan.

Pa vsem ostalim, ki ste tudi že praznovali, vse najboljše.user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

clock-img

09.10.2009, 14:21

clock-img

piskot

pencil-img

2846

hm, sej sem vedela da sem zakompleksana sam tole mi je dalo pa se dodatno mislit.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

clock-img

09.10.2009, 14:23

clock-img

piskot

pencil-img

2846

jaz imam en tak grumpy teden. sem cist zoprna. pa se iz nosa mi tece.

martin ima zdaj krizo vrtca. ze vceraj je bil problem, danes pa se vecji. ah ja. tolazi me to, da ko sem ga kricecega oddala, se ane nisem v vozicek privezala, je on ze nehal jokat.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

clock-img

09.10.2009, 14:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.10.2009, 16:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jaz imam en tak grumpy teden. sem cist zoprna. pa se iz nosa mi tece.

martin ima zdaj krizo vrtca. ze vceraj je bil problem, danes pa se vecji. ah ja. tolazi me to, da ko sem ga kricecega oddala, se ane nisem v vozicek privezala, je on ze nehal jokat.

wellcome to the club user posted image

Pri nas je kriza trajala 14 dni.

clock-img

09.10.2009, 16:20

clock-img

Anonimen

aha, gremo na novo temouser posted image user posted image

clock-img

09.10.2009, 17:25

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

samo javim, da sva z maliko doma, bilirubin padel, poredila se je. sine in mož ravno pri zdravniku - bomo videli ali imata prašičjo gripo :)
vas prečekiram zvečer ali jutri... pa še kaj napišem kako in kaj...

hvala vsem za čestitke in za spodbudo!
zlate ste!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem