IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mis
Našla sem privat varstvo
Popoldan gremo na obisk, pa potem kaj več povem. Potem pa se odločim ali jo bom izpisala iz vrtca ali dala zdravniško rezervacijo.
pozdravite se! Naša spet kašlja...
mi lahk imamo letno 3 mesece rezervacije. js bi rezervacijo vzela do konc leta. v letu 2009 pa spet 3 mesece koristila. če ne bi pomagalo, bi pa potem izpisala. je pa odvisno verjetno od tega kolk plačujete vrtec in kolk morate v času rezervacije plačevat.
in super za varuško
varuška stane od 180 evrov, dalje, kolikor kdo pač misli. Če bo ok bom dala cca 200 evrov. Vrtec je bil 160+hrana. rezervacija je 30%. Kaj naj? No, Tina je šla se čuvat. Me zanima kako bo. Za ene 2-3 urce. Pol jo grem pa iskat. Je pa to tako preprosta gospa. Stara 41 let, čist preprosta, živi z možem, hčer študira drugje, že 8 let čuva, poleg naše sta še dve punčki. Ena 2 leti, preko njene mamice sem našla varuško, in ene 9 mesecev. Gospa je tud diabetik al neki tazga in ful zdravo kuha, ma svojo njivo... Skratka, zdej se v enosobnem stanovanju, od drugega tedna naprej pa v novem dvosobnem v istem bloku. Men se zdi ok. Bomo videli.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.