IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
tasha - naš mali je kuhar v svoji kuhinji... vaš se že s pravo kuho ubada
O je kar lepo slišat, da ni samo moj mali mahnjen na kuhanje... Od Miklavža pa vse do božička, ko je končno prišla njegova kuhinja je ''težil'' da mora kuhat kosilo, juhico in kavico za mamico, pa pašto!!!!
Zdaj ima svojo kuhinjo in je ves čas v akciji, občasno pa mora tudi mamici pomagat in dokazi so na prejšnji strani

. Gabriel pa samo požira z očmi ko mi kaj jemo... počasi bomo začeli dodajat, čeprav se mi še ne ljubi ker imam dovolj mleka in sem takooooo komod samo z dojenjem... pri Gaelu ni bilo tako, ker sem morala od samega začetka dodajat...
Mi smo zaenkrat zdravi in upam, da tako tudi ostane, oba sta postala ''lačna franca'' Gael bi samo jedel (obožuje juhico, meso zelenjavo in PAŠTO

) Gabriel pa ima vsak drugi dan napad lakote. Zdaj je že 70 cm dolg in 7100g težek. Gael pa koleba me 92-94 cm in 12kg... Ponovno sprašuje po kahlici (vsaj 2X na dan gre lulat, kaka pa še vedno v plenico (zdaj vsaj prizna).
Ima pa novo foro, ko ga kaj razjezi in ni po njegovo reče'' mama, ti si lumpa! Romopom kladivo!!!!'' '' Mama nehaj, pejdi lulat!''

To pa tako resno, da komaj komaj ostanem resna.
(ubijalski pogled)
Včeraj sem rezervirala app v Kranjski gori za februar mesec, danes pa sem oba mala vpisala na plavanje... je kar pestro in MRZLOOOOOOOO