writing-img

RE: Oktobrčki 2006-5

clock-img

15.01.2009, 13:33

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

maxica....naša ima tudi tako suho kožo.....sem tudi ognjič probala ampak nam ne pomaga....zdej jo mažem z linolla fett....zjutraj in zvečer....čist dober ni boljše pa je.....pa ne smem pozabit mazat se takoj poslabša.

Frrr uživajte!....snega bo dost....še sonce rabite pa bo!....kam hudita v Savno....bi mogoče še jst kdaj prišla....sam med vikendi meni ne znese.

Brina je v postelji jaz pa nazaj po delu...papa

clock-img

15.01.2009, 13:33

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

altati si ti še vedno doma na bolniški?

clock-img

15.01.2009, 15:54

clock-img

moci

pencil-img

5572

psaša, kako si? sem držala pesti

clock-img

15.01.2009, 15:55

clock-img

moci

pencil-img

5572

a lu štrajka? 

clock-img

15.01.2009, 15:56

clock-img

moci

pencil-img

5572

v savno bi šla pa jaz tudi. če je dovolj temnouser posted image

clock-img

15.01.2009, 16:01

clock-img

psaša

pencil-img

973

Ma, saj sem vedela. Prenizko nosim, pa obseg trebuščka je premajhen. Me je napotila v porodnišnico na preiskaveuser posted image . Čim več moram počivat, samo kako, če imaš živo srebro ob sebi, pa vse je NEEEEEEEEE.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

clock-img

15.01.2009, 16:49

clock-img

piskot

pencil-img

2846

dan.

danes sem bila na pregledu, 1 cm odprta. glede na to, da je martin prisel prezgodaj z zrelo plodovnico, me je ginekologinja lepo prosila ce malo pocivam, da zdrzim se teh 14 dni do 37 tedna. tako da se zdajle oddelam te 3 ure, pol pa pocivat.

moram zdrzat do zacetka februarja, ker konec januarja nam gre babi servis na smucanje in bomo se brez varstva.

cunjice so oprane, treba bo se posteljico postavit, pa zelo bi me veselilo ce bi mi ze en pritrdil krnise ... oken ne bomo cistili zaenkrat ...

aja, pa macka smo nasli! cist shirana, da sva jo komaj poznala, zivi tam pri enih sosedih v kleti, v kurilnici. noce domov. zdaj ji tja nosiva hrano, sva prosila za dovoljenje. najvecja ironija je, da je vse zime kasljala, imela je 3 laserske operacije zaradi otezenega dihanja ... zdej pa zunaj na minus 15 pa vse okej. mah ... macki user posted image poskusali jo bomo pocasi prepricati, da bi vsaj jest hodila domov.

psasa ja, to se tudi jaz sprasujem. ampak menda obstajajo risanke. pa babice, pa vrtci ipd. se bos morala kar potrudit. meni ni uspelo. pa sem pregurala do 35, je pa res, da je menda nasa bejba mal presuha. mogoce tud zato.

maxica je bilo ze naslednji dan okej, samo suhe brusnice smo mu dali. se je pa sigurno prehladil, ker je hotel bit tista 2 dneva brez plenice. sicer sem ga takoj vedno preoblekla ko se je polulal, ampak zgleda da rit ni navajena na prepih user posted image .

altati, moci in vse ostale ki ste se raznezile ob snegu ... jest sem se tud. ful lepo in fajn. mozek gre jutri  bordat ... smrk smrk. jest bom sla pa drug let user posted image .

grem zdej se eno rudno oddelat.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

clock-img

15.01.2009, 17:13

clock-img

Lu

pencil-img

3181

IZVIRNO SPOROČILO: moci

a lu štrajka? 

Jap. Čas me bo povozil in srečala bom sama sebe user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

15.01.2009, 18:13

clock-img

moci

pencil-img

5572

madonca, piškot. a ste že tako daleč? a nisi lihkar povedala, da si nosečauser posted image user posted image

si te poskušam predstavljat na bordu ...

lu, umiri se, no. kdo te tera? ja, vem. sama se, ane?

psaša, drek no. daj miha mal k babicam, pa počivaj.

clock-img

15.01.2009, 18:13

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Hellou.

Nosečke drage, kaj je zdaj to z vami? Lina, Piskot, Psaša. Dajte izprežite malo, no.... saj se svet ne bo ustavil, če boste počivale. Ubogat.
Psaša, upam, da se detece poredi, ti pa le ubogaj zdravnico.

Mis, ti si pa res čisto preveč trpiš user posted image .

Lu, boš kaj nexta naročala? Jaz imam eno oblekco ogledano in eno krilo. Zase. Za punci pa tudi vse polno user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

15.01.2009, 18:33

clock-img

lucika

pencil-img

2357

našemu gospodiču pa nekaj manjka. je bil z atijem pri zdravniku. pa niso uheci, ni grlo, nima vročine. ampak nič ne bi jedel in samo poležava... bomo videli, kaj se bo razvilo, upam da nič in da mine kot je prišlo. je pa babi nekaj bolna, mogoče je kaj od nje staknil...jutri bo ati z njim doma, jaz pa umiram od slabe vesti, ker sem v službi sama za vse...

pravkar sem odkrila prvo umetnijo našega umetnika. zadnjič si je sicer prišel po kuli in papir in šel z njim v sobo...danes pa zagledam, celo špaleto pri oknu porisano. so pa modre stene zato se moder kuli ne opazi na 300 metrov. hitro je začel:)

nosečkice, pazite se...počivat, ukazujem še jaz!

clock-img

15.01.2009, 18:35

clock-img

moci

pencil-img

5572

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Lu, boš kaj nexta naročala? Jaz imam eno oblekco ogledano in eno krilo. Zase. Za punci pa tudi vse polno user posted image .

sem ji jaz podoben mejl poslala danes. ..
pa še ni odgovorauser posted image

clock-img

15.01.2009, 18:45

clock-img

muki1

pencil-img

7193

pa še ni odgovorauser posted image

Moci, greve na drug forum težit? user posted image

clock-img

15.01.2009, 18:47

clock-img

lucika

pencil-img

2357

pa na katerem forumu ste to, a na onem, ki je samo za povabljene?

clock-img

15.01.2009, 18:49

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

altati si ti še vedno doma na bolniški?

od ponedeljka nisem večuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2009, 18:57

clock-img

lucika

pencil-img

2357

kaj si altati spet v službi? nisem zasledila...

clock-img

15.01.2009, 19:01

clock-img

muki1

pencil-img

7193

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

pa na katerem forumu ste to, a na onem, ki je samo za povabljene?

Ja, na smetanskem user posted image .

clock-img

15.01.2009, 19:16

clock-img

piskot

pencil-img

2846

ja drama, odkar mi je dohtarca rekla, da naj pridem nazaj ce mi bo fejst dol tiscalo, mam filing da mi dol tisci. demet, kva dela glava user posted image

se 15 minut pa grem dam pocivat. se cips sem si kupila danes. se bom razvajala 100 na uro.

clock-img

15.01.2009, 19:25

clock-img

Anonimen

no a veste kaj drage mamice, dobro veste kako je nemogoče pri teh naših nadebudnežih počivat ?!

Ugotavljam, da sem sedaj konec dneva bolj utrujena, kakor po koncu službenega dne.....grem pa v ponedeljek kar lepo v službo, no v bistvu na en seminar, potem pa dalje.......step by step !

clock-img

15.01.2009, 19:25

clock-img

lucika

pencil-img

2357

pa to skoraj ni res. sma z malim prejle polizala pol žličke calpola (bolj zahec), pa je zdaj kot nov. leta gor in dol, si zmišljuje: toti nodi ni pavi; mami pidi...
kot da ne bi cel dan poležaval, ne morš verjet.

clock-img

15.01.2009, 19:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

pa to skoraj ni res. sma z malim prejle polizala pol žličke calpola (bolj zahec), pa je zdaj kot nov. leta gor in dol, si zmišljuje: toti nodi ni pavi; mami pidi...
kot da ne bi cel dan poležaval, ne morš verjet.

no vidiš, drugič mu pa že kar zjutraj daj !

clock-img

15.01.2009, 19:45

clock-img

lucika

pencil-img

2357

lina draga, saj veš da smo lahko pametni, ko nismo na tvojem mestu:) ti pa le počivaj:)))

clock-img

15.01.2009, 20:43

clock-img

moci

pencil-img

5572

Lu, boš kaj nexta naročala? Jaz imam eno oblekco ogledano in eno krilo. Zase. Za punci pa tudi vse polno .

pa še ni odgovora

Moci, greve na drug forum težit?

komu?

lu ni ...

clock-img

15.01.2009, 20:43

clock-img

piskot

pencil-img

2846

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

no a veste kaj drage mamice, dobro veste kako je nemogoče pri teh naših nadebudnežih počivat ?!

Ugotavljam, da sem sedaj konec dneva bolj utrujena, kakor po koncu službenega dne.....grem pa v ponedeljek kar lepo v službo, no v bistvu na en seminar, potem pa dalje.......step by step !

jest te cist razumem. ko mi je ginekologinja takrat zaradi vnetja mehurja hotela dat bolnisko, sem jo lepo prosila, ce lahko hodim na siht. je pa trenutno precej lazje, se mi zdi da se je malo umiril in se uspe s kaksno stvarjo tudi dalj casa zamotit.

samo kadar je pa treba it ven, pa ne in ne in ne in ne. drama. res skoz ene nove finte da ga spravimo ven.

clock-img

15.01.2009, 20:48

clock-img

moci

pencil-img

5572

pf, sem porabila eno uro, da sem lahko objavila postuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem