writing-img

RE: Mutsy vozički

clock-img

05.03.2010, 09:06

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

user posted image
Ali ste pred dobavo po cca. 8 tednih od naročila kaj poklicale v BC in so vam dali kakšne info o datumu dobave?

Naročiš in čakaš. In čakaš..in čakaš (vsaj nekatereuser posted image ) No, jaz sem imela srečo, vse kar sem preko njih naročila je šlo relativno hitro, pa tudi tisto karsem naročila v Zg je bilo zelo hitro pri meni. Košaro sem pa itak kar v trgovini vzela, so imeli barvo na zalogi.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

05.03.2010, 09:18

clock-img

boni25

pencil-img

358

Punce a mi samo lahko drugač razlozite razliko med riderjem pa sliderjem?

clock-img

05.03.2010, 09:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.03.2010, 09:43

clock-img

boni25

pencil-img

358

Hm ne vem kako se bom odločila sta mi oba huda,mogoče mi je se pr sliderju to vseč k se da ročaj obračat.Ne vem mogoče bom zdej kupila samo kosaro pol pa spotni del posebi,ker je to kr finančno velik zalogaj.Čeprav ga lahko tud na obroke vzames so mi rekliuser posted image

clock-img

05.03.2010, 10:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.03.2010, 10:22

clock-img

boni25

pencil-img

358

Ja lahko pa vzames pri njih papirje in jih neses na banko da ti vpisejo zadne tri prilive in mas pol moznost do 24 obrokov.Tko je men prej rekla.

clock-img

05.03.2010, 10:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.03.2010, 10:45

clock-img

endrina

pencil-img

349

Ja zgleda da jim je od zadnjega naročila, ki je bil dostavljen 15.2. ostala zaloga, morda zaradi odpovedi naročil. Če imaš prilko, si kar nabavi, magari samo ogrodje, pa če ti bo kakšna košara všeč. Športni del pa si itak lahko naročiš kasneje, ko že imaš bebija. Tako si stroške malo porazdeliš, da ne daš kar 700€ v enem kupu ven.

clock-img

05.03.2010, 10:49

clock-img

boni25

pencil-img

358

Ja sej zato bom vrjetno vzela ogrodej pa kosaro zdej aja pa tisto nakupovalno,ker mi je voziček čudn če nima tiste kosare za v trgovino.No sej bom vidla kako bo.Zdej sm itak na bolniski pa ne morem kej dost okol hodit tko da upam da bom se kej dobila.

clock-img

05.03.2010, 11:34

clock-img

endrina

pencil-img

349

Kolker vem nakupovalne košare ne moreš namestit na voziček, če je gor globoka košara, ampak samo pri športnem delu. Vsaj tako so povedale punce v prejšnjih prispevkih. Je pa dobro če si jo kupiš če jo slučajno imajo na zalogi, ker je zdaj kar precej časa niso imeli.

clock-img

05.03.2010, 12:00

clock-img

Mariana

pencil-img

66

zivepo ali si kdaj naročala preko Pingpong oz.ali je katera naročala? Meni nikakor ne uspe oddat naročila. Sem se registrirala in
ko vnesem v košarico naročilo se moram še vpisat, potem pa mi takoj košarico zbriše, kot da ni naročila.

Mogoče veš ti kako?
hvala za pomoč.

clock-img

05.03.2010, 12:15

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

IZVIRNO SPOROČILO: endrina

Kolker vem nakupovalne košare ne moreš namestit na voziček, če je gor globoka košara, ampak samo pri športnem delu. Vsaj tako so povedale punce v prejšnjih prispevkih. Je pa dobro če si jo kupiš če jo slučajno imajo na zalogi, ker je zdaj kar precej časa niso imeli.

Lahko jo namestiš tudi ko je gor košara. user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

05.03.2010, 12:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.03.2010, 13:11

clock-img

BIS30

pencil-img

104

Hojla, punce!

Vidim, da bo pa mutsyev letos veliko več videti kot pa do sedaj, ko so bili dokaj redki. Midva sva imela res srečo, da sva bila v BC v BTC ravno, ko so dobili robo, pa sva ogrodje in košaro vzela za svojo, naročili smo samo nakupovalno košaro in adapterje. Torbo za previjanje sem naročila črno z vzorcem, ker še ne vem kakšen bomo imeli športni del. Sva pa ravno včeraj doktorirala z zlaganjem vozička - dobila sva pohištvo in ker je bilo potrebno v sobici narediti prostor, sva vzela košaro dol, ogrodje pa nikakor ni šlo skupaj. Potem sem mojemu kazala posnetek na you tube in je videl, da je treba mal butnat in res pa je šlo!!! Sem se že vidla v trgovini, kako reklamiram...

Pa če katera rabi lupinico, so zdaj v BC (vsaj na internetu) res ugodne - 109,00 - celo tiste, ki so drugače 149,00. Midva sva mislila rabljeno kupiti, pa če bi tam dala cca 80,00 + poštnina (15,00) pa že imamo skoraj novo!!!
Dobro, da me je moj umiril kak mesec nazaj, ker sem jo že hotela kupiti!

Je pa res problem pri Mutsyu to naročevanje- posebej so naju opozorili za naročilo športnega dela, da bova pravočasna. Otroček pride maja, tako da nekje avgusta bova naročila športni del...

Res pa ne vem, zakaj jih za v trgovine več ne naročijo - pri nas v Celju še letos nisem videla Mutsya in zato tudi marsikdo ne ve, da ti vozički sploh obstajajo!!!

Lepo pozdravljene!

clock-img

05.03.2010, 13:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.03.2010, 13:30

clock-img

BIS30

pencil-img

104

Zivepo, sej veš kake smo - kolikor se poznam, mi itak ne bo gratal do avgusta čakat, ha, ha,ha!!! Midva sva pa dobila za 180 bonov, pa še 30.6. bo obračun, pa bodo spet boni... U nulo!!!

LP

clock-img

05.03.2010, 14:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.03.2010, 14:45

clock-img

boni25

pencil-img

358

zivepo kdaj pa bo spet tak vikend ko bodo dajal bone za vsakih 50e, bi kar prov prislouser posted image .Kdaj majo ponavd to?Jest dobivam od baby centra sms,pol bodo zihr obvesčal

clock-img

05.03.2010, 18:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.03.2010, 19:34

clock-img

boni25

pencil-img

358

O fino,super si tole  dobila.user posted image

clock-img

05.03.2010, 20:17

clock-img

BIS30

pencil-img

104

Na celoten nakup sva dobila 10% popust v bonih, če pa si njihov član (kar smo menda kar vse), pa se ti na vsake pol leta seštejejo nakupi in potem je od višine odvisno, koliko procentov dobiš v obliki bonov! Tako piše pod ugodnosti članov... Tako da bo ravno super prav prišlo za nakup športnega dela!

Lp

clock-img

07.03.2010, 14:38

clock-img

anju

pencil-img

2573

mi katera pove razliko med urban in 4riderjem? mi je urban rider neprimerno lepši. ni mi všeč, da so na eni strani kolesa manjšauser posted image
vidim pa da se bolj za 4riderja odločate, zakajuser posted image

clock-img

07.03.2010, 14:40

clock-img

anju

pencil-img

2573

še nekaj: traveller avtosedež se pri nas dobi?

clock-img

07.03.2010, 14:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: anju

mi katera pove razliko med urban in 4riderjem? mi je urban rider neprimerno lepši. ni mi všeč, da so na eni strani kolesa manjšauser posted image
vidim pa da se bolj za 4riderja odločate, zakajuser posted image

Poglej si predstavitev na spletni strani Mutsyja pa ti bo takoj jasno kakšne so razlike. Le-te so samo v pogrodju, sedež je pa isti.Urban je bolj za težke terene, 4-rider je pa napol že mestni in je veliko bolj vodljiv.

Treveler lupinica se dobi, samo na testih ni najbolje ocenjena, pa manjša je od MC lupinice, ki tut paše na ogrodje od Mutsy-ja-

clock-img

07.03.2010, 14:51

clock-img

anju

pencil-img

2573

sem pogledala, pa bi res mogla še poskusit.
testov za to lupinico nisem šla gledat, no se je še daleč... poizvedujem, hvala Otika.

a v BC (Lj, mogoče še kje?) imajo razstavljenih več modelov?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem