Kalbo, midva sva bila VES ČAS zraven, zato pa jo je mož tudi ujel, ker je bila pod nadzorom ves čas. To je tak tobogan pred našo hišo in tamala se na njemu spušča že od takrat, ko je bila stara leto in pol, smo pa vedno zraven in ta tobogan ima rada in ga pozna. Ni pa gor nikoli sama, ne ona ne tamal, vedno smo ob njej, ker je tobogan tak zavit, da ji moj že na sredini da roko, da jo kam ne zanese, tako da smo vedno ob njej.
Na temu toboganu pa plezajo starejši fantje in skačejo po njemu, mečejo kamne gor in so oni odlomili to ograjo pa tudi danes sem šla gledat manjka že na dnu ena letvica pa tudi tobogan je počen, ker se spuščajo po njemu. Saj ga popravijo pa ga potem fantje spet pokvarijo.
Vesela sem vseh odgovorov, prvi dan sem bila tako jezna in žalostna, da nisem vedela kaj naj mu še rečem, prepovem, kar v nekem šoku sem bila, no zdaj ste mi pa lepo razložili, da ga ne smem preveč kregati.
Menim pa, da nisva niti midva kriva, na tem toboganu smo vsak dan in slučajno je bila ograja polomljena kar pa smo videli ko sta že stala gor. Saj smo jima rekli naj se takoj spustita dol ker gremo, no medtem jo je pa Alex že porinil skozi luknjo, da je padla nazaj, no moj jo je ujel ko je padala, no ostalo pa že veste....