Ja tista slika z goskami je bla pa res dobra... najprej sm se Juretu smejala, ko je z Žanom v kengurujčku bežal, pol so se pa barabe na mene spravle

. Sm komi upala it mimo, da sm do Jureta prišla...veš kolk so velike!!!!!
Pa hvala za čestitke

! A veš kaj je blo s tistim za tople sendviče? V škatli je bil čist polomljen

! Ampak to res čist sesut, neki delov je blo zraven, neki pa kr ne, tko da grem jutr nazaj, pa upam, da se bom lahko zadržala, ker sem bla čist razp...

.
Po Ranitalu je bolš to, da odkar ga dajem, ne joka več brez razloga, tko da en napredek pa je

. Ja hvala, tud men je biomagnetna še zadnje upanje...
Estrella pa kej veš kaki so bli rezultati pri sodelavki, ki je hodila na Vrhniko? No js upam, da me ne bojo tolk dolg pustil čakati, ker bo šel mali drugač že prej v šolo

... Maš pa pridnega sina, da kr brez tvojih "navodil" puca kuhinjo

.
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
naty: grozna zgodba
Pa nikar ne pomišlaj, da se to lahko zgodi Žanu!!!!!!
Ja js sm jokala zraven

, ampak HB, da sem tip človeka, da stvari gledam iz stališča, da se ne bo vse men zgodilo. Sm sveto prepričana, da so naši krči čist nedolžne narave!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa
Kdo napada, da ga
boga, upam, da bo prašek pomagal

!

o super, izgleda, da je res dost ljudi prispevalo svojo pozitivno energijo

! Bogi fantek...
tana7 glede črpanja podpišem kar ti je Estrella napisala. Vse je odvisno od sproščenosti.
aurora

za Galovo spanje! Js sm tud opazla, da se Žan zbuja zaradi lakote (kadar je očitno da niso bli krči), tko da vama bo sigurno še ratalo tolk spat

.
anitka sej naslednjič bo verjetno korenček bolš šel, vsaj pri nas je blo tako

.
Nočko vsem, pa čimveč spanja!!!!