cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Majski hroščki 2008 - 3.del

clock-img

28.10.2008, 17:39

clock-img

kasso

pencil-img

4503

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Grrrrrrrrr, ravnokar izvedela, da si je moj dec čisto po nepotrebnem naredil stroške, raje ne bom pisala kako, ker bi bilo vmes polno user posted image user posted image user posted image

Policaji????????????Daj povejuser posted image user posted image da se še me mal olajšamo.

Ne, to ne. Ampak user posted image user posted image  je nekaj prčkal po knofu od radia in ni bil osredotočen na vožnjo, pa je z enim trčil z ogledali. user posted image user posted image , kakšno pizuser posted image  bi lahko naredil!!!!!!!!! Mater, ma srečo!!!!!!!!!!!

moj je divjal poleti in me je stalo steklo ogledala 70 eur  + motor ogledala 60 eur ....

clock-img

28.10.2008, 17:41

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Grrrrrrrrr, ravnokar izvedela, da si je moj dec čisto po nepotrebnem naredil stroške, raje ne bom pisala kako, ker bi bilo vmes polno user posted image user posted image user posted image

Policaji????????????Daj povejuser posted image user posted image da se še me mal olajšamo.

Ne, to ne. Ampak user posted image user posted image  je nekaj prčkal po knofu od radia in ni bil osredotočen na vožnjo, pa je z enim trčil z ogledali. user posted image user posted image , kakšno pizuser posted image  bi lahko naredil!!!!!!!!! Mater, ma srečo!!!!!!!!!!!

moj je divjal poleti in me je stalo steklo ogledala 70 eur  + motor ogledala 60 eur ....

Saj moj ima kasko in ga poškodbe na astri ne bodo nič stale, bo pa padel v razredih glede zavarovanja, ker je moral dati kuponček...

clock-img

28.10.2008, 17:49

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

špelin@ knofe mu odmontiraj. Sem kar vesela, da imam za tiho in glasno na volanu komande. Drugega pa ne rabim.

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

28.10.2008, 17:56

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

Midva sva pa oba zbolela user posted image ... Žan je bil prejle tolk tečen, da sm skor znorela, dobr da se je oči ukvarjal z njim. Si sploh ne predstavljam, da bova skoz noter zaprta, dokler se ne pozdraviva user posted image .

Punce jutr se prou luštn mejte, sm ful žalostna, da ne morva it user posted image . Sm se veselila, da bom spoznala katy pa ostale majčice, ki jih še ne poznamuser posted image .
Nč, uživajte...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

28.10.2008, 18:02

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Oj čveke čvekasteuser posted image user posted image user posted image

Midva z Galom sva pa spet sama in sva bila cel dan na potepu pri naših domauser posted image user posted image user posted image

Ve ste pa napisale, da glava boliuser posted image user posted image . A se da dobit kakšen kratek povzetek dogajanja tule gor?user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

28.10.2008, 18:12

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Midva z Galom sva pa spet sama in sva bila cel dan na potepu pri naših domauser posted image user posted image user posted image

Ve ste pa napisale, da glava boliuser posted image user posted image . A se da dobit kakšen kratek povzetek dogajanja tule gor?user posted image

Sreča ti ni naklonjena, ker Katina ne sodeluje več na forumu s svojimi obnovamiuser posted image

Sem si malo časa vzela in pokukala na comp. kasso: moj kup perila se je močno zmanjšaluser posted image Matej hrani Aljo, jaz grem pa prštimat obleke in podobne reči za jutri.

clock-img

28.10.2008, 18:14

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Anitka: še to +75 in +45user posted image user posted image

clock-img

28.10.2008, 18:25

clock-img

kasso

pencil-img

4503

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Midva sva pa oba zbolela user posted image ... Žan je bil prejle tolk tečen, da sm skor znorela, dobr da se je oči ukvarjal z njim. Si sploh ne predstavljam, da bova skoz noter zaprta, dokler se ne pozdraviva user posted image .

Punce jutr se prou luštn mejte, sm ful žalostna, da ne morva it user posted image . Sm se veselila, da bom spoznala katy pa ostale majčice, ki jih še ne poznamuser posted image .
Nč, uživajte...

ojoj škoda user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravitauser posted image

clock-img

28.10.2008, 18:25

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
špelin@ knofe mu odmontiraj. Sem kar vesela, da imam za tiho in glasno na volanu komande. Drugega pa ne rabim.

To ima tudi moj, ampak mu očitno nič ne pomaga!!!

clock-img

28.10.2008, 18:26

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Nč, uživajte...

user posted image  Naty*, pozdravita se user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2008, 18:29

clock-img

Anonimen

Nč, uživajte...

o škoda, hitr se pozdravtauser posted image user posted image

clock-img

28.10.2008, 18:30

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Težka bo, tudi mene zadnje čase krepko mede, toliko postov naklepljejo ravno tiste ure, ko mene ni gor user posted image

clock-img

28.10.2008, 18:31

clock-img

Anonimen

Estrella: Anja je pojedla kar orng porcijo cvetače z čisto malo soliuser posted image user posted image

clock-img

28.10.2008, 18:34

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Estrella: Anja je pojedla kar orng porcijo cvetače z čisto malo soliuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Anja!!Jutr jo faše še Aljauser posted image user posted image  

clock-img

28.10.2008, 18:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

špelin jaz sem si prej namesto tablete za glavo privoščla čokoladni kolaček, prelit s čokolado, pa še tričetrt ga je ostalo. Zdaj pa sameva v hladilniku. Bom ga mogla jutri sama pojest, ko boste ve čvekale 100 na uro. user posted image user posted image user posted image

Pa glava ne boli več hudo. user posted image

No vidš, super da ni več tok hudo z glavo.

Tally jest bom štartala okol devetih, sam pol boš mogla še z mano v CP k si morm eno bundo kupit.

Jaz sem skos za šopinguser posted image .

No sej bl na hitr k men se pa ne da po štrcunah hodt 

jaz tudi ne maram za sebe nakupovati, v trgovinah za user posted image pa bi lahko bila cel danuser posted image

clock-img

28.10.2008, 18:35

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

špelin jaz sem si prej namesto tablete za glavo privoščla čokoladni kolaček, prelit s čokolado, pa še tričetrt ga je ostalo. Zdaj pa sameva v hladilniku. Bom ga mogla jutri sama pojest, ko boste ve čvekale 100 na uro. user posted image user posted image user posted image

Pa glava ne boli več hudo. user posted image

No vidš, super da ni več tok hudo z glavo.

Tally jest bom štartala okol devetih, sam pol boš mogla še z mano v CP k si morm eno bundo kupit.

Jaz sem skos za šopinguser posted image .

No sej bl na hitr k men se pa ne da po štrcunah hodt 

jaz tudi ne maram za sebe nakupovati, v trgovinah za user posted image pa bi lahko bila cel danuser posted image

Jaz tudi, sam mi moj TR tega ne dovoljujeuser posted image

clock-img

28.10.2008, 18:37

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  Anja!!Jutr jo faše še Aljauser posted image user posted image  

ej jaz jo drugače ne maram, ampak tako čisto zmiksana pa je fuuul dobra, kot pire.

clock-img

28.10.2008, 18:43

clock-img

Anonimen

jahhh mi od kar smo rodili smo kar skoz v minus ravno zaradi teh štacunuser posted image

clock-img

28.10.2008, 18:49

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

katy82: To o piškotih user posted image ... si me kr nasmejala... sem jih tud že probala, majo tak zanimiv okus... sam men ne potegnejo, k so brez čokolade user posted image ... pol pa kr veselo user posted image ... bo ati vsak dan 1 škatlo kupu user posted image .

špelin@: Tole z ogledali user posted image ... sem jest pred kratkim mela isto štorijo... je en iduser posted image iot vozu po sred ceste, ne vem kva je delu, da me je šele na koncu zamerku in hit prč zavil, jest pa nč nisem mogla, k je bil na moji desni strani zid user posted image ...  pa sva trešla s špegli... jest sem se tko ustrašla je tko grozn počl... sem se čez ene 100 m ustavla in sem misnla, da mi pol avta manka uzad... k sreč ni blo nč, se mi je nazadnje le špegu zapru... kva je pa blo z njemu, pa ne vem, je kr naprej vozu...iduser posted image iot

clock-img

28.10.2008, 18:51

clock-img

tilči

pencil-img

4202

Vprašanje: ali je katera po porodu začutila maternični vrat zunaj?
Sedajle sem se stuširala in začutila, da mi nekaj ven gleda. Sem nazaj noter porinla. Sem pa brala na forumu, da moraš ful delat Keglove vaje, jaz pa sem bila zadnje čase malo zanikrnauser posted image

clock-img

28.10.2008, 18:55

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Sedajle sem se stuširala in začutila, da mi nekaj ven gleda. Sem nazaj noter porinla. Sem pa brala na forumu, da moraš ful delat Keglove vaje, jaz pa sem bila zadnje čase malo zanikrnauser posted image

Ne tilči nisem. A misliš da je bil?

clock-img

28.10.2008, 18:56

clock-img

tilči

pencil-img

4202

Ne vem, drugega že skoraj ne more biti. Bom jutri za vsak slučaj ginekologa poklicala

clock-img

28.10.2008, 18:57

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

jahhh mi od kar smo rodili smo kar skoz v minus ravno zaradi teh štacunuser posted image

in samo še slabše bo, sploh ko bo mala Anja pokazala kaj bi ona............

clock-img

28.10.2008, 18:57

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

tilči: Ne, da bi vedla... prvič slišim.

clock-img

28.10.2008, 18:59

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Ne vem, drugega že skoraj ne more biti. Bom jutri za vsak slučaj ginekologa poklicala

Ja a je bilo trdo? In če sedaj probaš otipat, a se ti zdi, da je skoraj zunaj?Kakšno je blo stanje po 6t ko si bila na pregledu, je kaj G komentiral?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem