IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Mi tudi gledamo F in meni je zdaj veliko bolj zanimivo, ker ni več Michaela Schumaherja, ker ko je bil še on na sceni se je govorilo, da tardeči vodi, ostali ga pa lovijo in zdaj ga ni več in je bolj zanimivo. Gal pa že spi.
Jaz sicer ne gledam več F1, ampak se strinjam s temle. Jaz organsko ne prenesem Schumija. Mi gre kar na

ko ga vidim, pa ne vem zakaj se mi je tako zameril.
Z našo Majo pa se ati heca. Noče zaspat. Sumim, da je preutrujena, ker niti jest ni hotela oz. je pojedla zelo malo, glih toliko, da me mleko ne tišči več.
............
Sem jo že ukrotila. Moj sum je bil potrjen. Zdaj pa že spančka.
Sem rekla v treh dneh do 4. dela, zdaj pa mam šmorn. Ne dohajam.
Špelin@ kaj če bi ti v živo zarjovela kot tale lev. Verjetno bi te vsi čukasto gledali. Glede hranjena pa boš verjetno morala z mleka kar na GH prešaltat. Jaz se pri Jaku sploh nisem ozirala na mnenja, ker ni hotel jest nič po 6 mesecu kar se tiče mlečnih stvari razen pudinga, grisa in mlečnega riža. vse ostalo je bila GH. Hrenovko je jedel pri 8-ih mesecih... SLABA MAMI sem bila.
Aurora ne vem kako ste na vašem koncu, ampak pri nas je še Pami pa še ena s pamijem združena trgovina, ker so ugodni čevljčki. Čaki da se spomnim.

Pri nas v kiku ni bilo nič pametnega, za fantke sploh nič. Kaj pa Jello?
Komaj sem se prebila.

zdaj pa grem slikce gledat.
Pa še enkrat hvala vsem za čestitke.