IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
Naty sem vesela,da ste ugotovila na kaj je Žan alergičen. je, pa kar dolg spisek.
naša mala že hoče lepo papat po žlički. če jemo mi, je kar živčna, ker bi ona tud
. pa če pijem iz kozarca.. ji dam prazen kozarec, pa kar hoče pit. tako da pije kar iz flaške mleko. nič po cuclju. po cuclju samo ponoči.
sedaj sva kupila ustekleničeno vodo in se nama zdi, da je malček bolje.
kuhinjo dobiva 20.11.
, 21.11 pridejo montirat
. komaj komaj čakam.
nič, moram it..pečem piskote, da se ne bodo zažgali
, kot azdnjič Naty pica
.
Ampak a veš, da sva jo vseen pojedla

. Js sm bla itak kronično potrebna take hrane, tko da mi je blo čist vseen kaka je

.
Ja spisek alergij je kr dolg, ampak sem pa HB zvedla tud za stvari na katere ni alergičen in jih bova lahko začela jest. Žan je tud čist navdušen, da bi jedel, kokr vid da midva jeva se mu čist zmeša. Prej mi je banano skor iz rok iztrgal, pol je bil pa čist navdušen, ko sm mu jo dala mal za obliznit. Je hotu kr vse pojest

.
punce Žan ma dons drisko pa vročino 37,4. Slini se že dva dni nenormalno pa vse si v usta tlači (itak že skoz, ampak zdele dva dni pa noro). A mislite, da so zobki? A lahko še enkrat napišete kje je srečanje, da ne bom iskala

. Cel vikend smo bli v Zagorju in mam ful doma za naredit, zato sorči ker nič ne komentiram.
edina a ti greš z avto, se lahko midva prištulva

?