IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
to je pa res čist zastojn
****: sem se spomnila na tvojo taščo
, kako ona? Kaj pravi na vnučka?
Eh, kako...
Vnuk je ne zanima prevec, vazna je Samia. Samia je njeno zlato. Drugace pa, kaj cem ti rect, zivce mi kravzla na vse mozne nacine...
Enkrat na teden pride za cel popoldan... uf to so najdaljsi popoldnevi kar jih je. Ponavadi v petek ali pa soboto ko ni sole.
Ta vikend je bila tuki cel petek popoldan in celo soboto popldan in se mi je skor odfuzlalo. Sedaj me pa ze dva dni klice kdaj lahko spet pride...
Sedaj ko je bila tukaj mi gre in mi vsa okna odpre vso posteljnino z postelj vrze in da na balkone zarcit al kaj jaz vem kaj...
Itak moram vsak teden obvezno vse postle preoblect ampak ona ocitno misli da je treba se mal posoncit vmes...
Pol mi je spet cel hladilnik preorganizirala, tko kot se njej zdi prav... Vmes je odprla se ene par konzerev, ki jih se ne pozna in poskusila vsebino seveda kar s prstom...
Potem mi gre pomivat po tleh in tisto cunjo pol pere v kuhinjskem lijaku

namesto v kopalnici. Pa tako naprej...
Aja vmes mi se vsako stvar ,ki se je lotim puli iz rok in pa seveda perilo ki visi , ga tudi preorganizira...
V soboto sem jo imela ze polen kufer in sem ji rekla naj se oblece in jo mal odpeljala v trgovino na sprehod... in ji kupila nekaj stvari je bila pol full vesela, ker doma se pol ure pa bi zacela tulit..
Z tasco pa je pri nas treba imet dobre odnose ker ti vedno prav pride...namrec:
Mama je vedno pred zeno ( po Islamu) In vsak sin si zeli da bi bila mama zadovoljna z njim ker je to neka vstopnica za nebesa...
Skratka da skrajsam, kadar me moj razjezi in zatrmari grem lepo k tasci vse reportiram ona ga poklice mal spuca in potem je sladek ko medek...
Ker zena je lahko jezna samo mamica pa Bog ne daj...