IZVIRNO SPOROČILO: katy82
**** ful hud trgovski center,kake so pa kej cene,pa tko na splošno so živila ful dražja?Kaj pa če bi ti kak paket poslala,a je predrago?
Ves sem ti ze zadnjic odgovorila pa mi je pol post zbrisalo in ko se mi to zgodi, da mi post zbrise me vse mine za cel dan...
Torej bom danes spet, ko si me glih spomnila pa upam da ne pozabim copy paste...
Spelin@ in Katy : Hvala za ponujeno pomoc. Ko sta se obe javili, da mi intimno milo posljeta kar po posti.
No intimno milo sem dobila in sicer od AVONA , pa sem kupila kar 4 komade in to bi moglo bit pa za celo leto...
Tudi AVENTOVO trgovinico sem nasla in nabavila cuclje in vse kar mi je manjkalo.
Sedaj pa kako je to pri nas z posto:
Mi nimamo ne kaselcev - postnih nabiralnikov ne postarjev. Posto sicer imamo ampak to je ena lukna, kjer sedi en mozakar in ne zna seveda nobenega jezika razen arabscine . Kaj dela nimam pojma?? Imajo notri telefon da lahko poklices ce nimas doma in pa imajo faks in pa seveda telegram masin...
Skratka ce bi jaz hotela pisma ali znamko ali pa kako razglednico poslat bi morala v hotel. Tam imajo morda kaj od tega...Ali pa v centralni posti ki pa je itak 2 ure stran.
Mi tukaj nimamo ne reklamnih letakov niti pisem ali racunov. Elelektriko in zemeljski plin pride vsak mesec inkasant na vrata ti da poloznico in jo placas. Vodo ne placujemo je zastonj. Tv imamo satelit.
Internet in telefon pa moram it placat prav na telekom in to v naprej. Sedaj naprimer imam placano do 15 decembra in prosim da me spomnite mal pred tem datumom, k ce ne bom imela mrk.
Ni opominov, ce ni placano te odklopijo pa fertik del...
Med tem ko elektrika in zemeljski plin sta pa itak tako mala stroska da se jim niti ne splaca odklapljat. Placas pac ko te dobijo doma. Jaz sem naprimer sedaj placala elektriko za 3 mesece ... bilo je pa 10 euro.
Da preidem k bistvu, jaz bi bila zelo srecna ce bi kak paket lahko dobila samo zal je to svinjsko drago ker mora it preko FEDEXA. se pravi door to door.
Tako da si dam poslat kaj res zelo nujnega...
Se enkrat hvala vama tebi Katy in Spelin@, za ponujeno pomoc.
Aja se cene: Tukaj je za egipcane prav tako kriza kot v sloveniji za slovence. Vse se grozno drazi cene se visajo.
Toda mi uredu furamo:
1. mozu zaenkrat kar laufa posel
2. imam dohodke iz Slovenije
No pa kljub temu lahko recem da zivimo, hudega nam ni... nimam pa tud izobilja. Alhamdolillah.
En tak srednji sloj smo no...