IZVIRNO SPOROČILO: smile30
julijke....ker imam občutek, da ste dobre kuharce in znate fajn z mešalcem delat, vas prosim, da mi zaupate slastne recepte za torte. Moja ljubezen bo praznovala 2 rojstni dan in tudi to leto ne morem in nočem zahinavit. Torto nameravam okrasit z bagerji in poobno karoserijo, ki je trenutmo pri nas IN.
Na plan z recepti.....
Lih zasule te niso, tele klepetave julijke, hehe

... No, bom jaz malo vtis popravila ... Priporočam Nutella torto z kul. slo., še link poiščem ...
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Torta_Nutella-3603.html Jaz sem do sedaj spekla mogoče tri torte (sicer pa zelo rada pečem, ampak tort se iz rešpekta nisem lotevala), nazadnje prav to. Tudi za mojo ljubezen, samo malo starejšo (35 let, brez karoserije

). No, v glavnem, ta torta je super ocenjena (glej povprečno oceno), hitro narejena, brez posebnega matranja

. Preberi si tudi mnenja, če želiš, v glavnem, jaz jo priporočam.
Vsekakor hočem slikico v zahvalo, ali pa vsaj poročilo
Drugače pa, tema s
taščami je super zabavna in oh in sploh. Pa še kateri izmed vas malo odleže, ko natipka probleme črno na belo. Moram pa povedat, da moja taščica je super (pa ni 50 km stran), živimo celo v isti hiši. Pretirava v čisto drugo smer: zadnjič sem bila pri njej, pa se je ena steklenica z vodo razbila in sem hotla samo s krpo tisto vodo pobrisat po tleh, pa je bila tako huda, da je bilo joj. Da nej takoj neham in se vsedem in se neham martat

. S tem, da je bilo to že kakšen mesec nazaj. Tegale našega otročička se prav vsi zelo veselijo in smo presrečni. Glede na to, da smo se zelo matrali za njega, pa da težav nismo nič skrivali, je to nekako razumljivo ....
Žoga: jaz sem tudi v šolstvu, pa ravno tako nameravam narest še strokovnega v tem času. A so te že prijavili? Pa upoštevaj odgovor od češnjice!
ana: kako pa kaj gre tebi tole z zmanjšanjem količine zaužite čokolode

. Si presedlala na solato, kot vidim, ali je to samo krinka, hehe
S suho kožo imam pa tudi jaz probleme. Po rokah, pri ramah imam kar luske, tako je izsušena. Se ba bolj tko mažem, bolj pozabljam kot ne - pa smo spet pri nosečniških težavah
Zadnjič je v nosečniškem koledarčku na RR pisalo, da je najbolj pomembno, da ne pozabimo, da smo noseče
Od dodatkov pijem magnesol, pa kalcij, pe še vedno jemljem elevit tablete, občasno tudi železo. Sem imela precej slabo kri v prejšnjem postopku (IVF), pa malo bolj gledamo na to ... Donna: tistih linkov za blazino jaz nisem mogla odpret, lahko še kakšnega pripopaš? Plis
Me zelo zanima, ker že slabše spim, pa za kasneje bo tudi prav prišla. Ali imaš prav blazino za dojenje ali kaj drugega? Pozdravček prav vsem veselim julijskim mamicam!