Jutro!
Sam na hitrco se javim, dans sploh ni časa za čvek, za seznam pa še manj.
Češnca js se čist podpišem pod tvoj odstavek o epiduralni. Pa tud nisem flegmatik, sm skor na meji paničarja.
Sem pa porod vzela zdravo za gotovo, niti nism preveč razmišljala o tem, dokler se ni začelo - no, pol pa itak ni blo cajta razmišljat.
Mene je bolj morila misel, kako bo po porodu...Otroček, dojenje, krčki... In je bila prva dva tedna res zmešnjava (Alen krčke mel, js prepolne joške, obiski so se kr vrstili...), ampak pol je pa šlo. Ko pomislim za nazaj, mi je žal, da nekaterim stvarem nism stopla na rep in bolj uživala s svojima fantoma, ampak zdej vemo, za drugič!
Morm pa povedat, da me ponovno poroda ni niti mal strah, me je bolj strah dojenja. Vsak večer si zdej namažem bradavice, ker se mi kr lupijo od izsušenosti. Ampak punce, 90% vsega je v glavi - torej pozitiven odnos, pa bo. In ne poslušat ne vem kakih bau-bau zgodbic! Tako, da tudi js planiram mal možgane na off zadnji mesec pred porodom, sprostitve in prebrat mislim knjigo Modrost rojevanja - mi jo je priporočila ena kolegica. Baje je super!
Evo, pa sm spet natipkala pol strani!
Špela fuuul lepe slikice! O nečem takem tudi js sanjam! Kok sta pa to organizirala, če smem uprašat? Pa a je vajin zakon veljaven tudi povsod drugod? Sorry, če sprašujem neumnosti, ampak me zanima!
Tako, lepo bodite, se slišimo!