IZVIRNO SPOROČILO: smile30
Mimogrede, tiste ki imate že otroke, kako ste pomagale otročičkom ko so ponoči ful kašljali in od gostega katarja tudi bruhali? Mi že dva dni ne spimo, se od kašlja na dve uri zbuja.
Nas tamal tudi ful kašlja in se sliši, da ma ful sluzi. Mu gre kar na bruhanje, ampak se ne zbruha. Jst bi bla prav vesela, če bi to sluz ven zbruhal, ker ne bi pol več tolk kašljal
Jst mam prižgan vlažilec, kar pomaga, pa nosek mu vsak večer in zjutraj (včasih tudi popoldan) z babyvacom spucam. Potegne ven ful...
Pa baje da mleko še bolj sluz dela, ampak mu gavseeno dajem zvečer pred spanjem in ko se ponoči 1x zbudi.
Lilka, men je tudi kolegica razlagala, da je njena sodelavka zanosila s špiralo. Pa so ji jo samo odstranili. A je pri tebi tolk not v maternični steni, da ne bi šlo, al kako? Držim pesti, da se vse izteče OK
No, vidim, da si že odgovorila
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_
No kar se polnega mehurja tiče pri NS mi je zelo čudno, ker meni je rekel G ,da moram imeti praznega.
Men tud vedno "težijo", da moram pred UZ spraznit mehur
jasna81 - gnezdenje je proti koncu nosečnosti. pri meni ga (na žalost

) ni blo. Pa tolk sm čakala, da bom mal pospravla, pol pa nič...
pritisk - jst mam pa ful nizkega. Mi je enkrat splošna zdravnica rekla, da bi normalni ljudje z mojim pritiskom komaj živeli
liam - sam men se zdi pa tale tvoj spodnji pritisk (ta drug) kar visok? Ponavadi je prvi višji kot drugi...
Sicer sem pa OK, mal me boli glava, pa laaaačna sem

Komi čakam, da nam v službi prinesejo sadje, da pojem eno banano...
Aja še to - na National geographic (men se zdi da je na tem programu) je ena oddaja In the vomb (a je kera gledala?). No en del je o večplodnih nosečnostih in mi je blo ful zanimovo, da so zdaj, ko obstaja UZ, ugotovili, da ful več žensk zanosi z dvojčki, ampak potem pa tam do 10-11 tedna eden kar izgine. Pa baje (po eni teoriji) da so levičarji zrcalni dvojčki, ta drug dvojček je pa zginil.