IZVIRNO SPOROČILO: monty
reče, no ti povej pa bom povedal če mi je všeč. MOŠKI!!!!
Hehe tako je pri nas zgledalo, potem sem ga pa zasula z imeni (tudi takimi, ki ga nikoli nebi dala svojemu otročku), zdaj pa kar pikast rata ko spet omenim kak ime. Oz. kakor je če omenim kako všečno se je pripravljen pogajati. Včeraj sva imela npr. na tapeti Nejca. Pa razmišlja, pa pravi, da se mu zdi to ime tako navihano za kazga pobalinčka. Da si predstavlja fantka s pegicam....
Hehe, ampak to so asociacije, kakor poznaš koga s takim imenom se mi zdi ga takoj primerjaš ...
Hm.. mi pa sumimo da bo punčka, vprašali pa še nismo. Nevem od kje vedno sem mislila da bom fantka imela, sedaj pa bi upala dati skoraj roko v ogenj da bo punčka. No bomo videli ali moj 6 čut kaj drži ali sem pogrnila po celi črti.
Tudi moj in tašča menita da bo punčka. Naša stara mama pa pravi da
mora biti fantek. Sem bila tako huda ko je to rekla. Nič ne mora biti, kar bo bo enako zaželjeno. Sem jo kar vprašala če sem bila jaz potem izmeček ker sem punca, pa še edinka.... Joj sem mojemu povedala se je tudi razjezil.
Eh to je pomoje še iz časov ko so bili fantki bolj zaželjeni zaradi priimka in nasledstva. Ampak mene je pa ta izjava kar malo zabolela.
Sem hotla reči, da če bo punčka, da je ne bo nikoli videla, pa sem bila na srečo raje tiho.