IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika
no ja, sredi novembra bom stara 28...no saj me malo križ matra, ampak se da preživet...ja res se nisem veliko poredila, ker še vedno redno športam, ker mi pač tako paše
A lahko vprašam kako ti sedaj v teh tednih športaš? Meni se zdi že hoja po stopnicah pravi dosežek
jst res nimam nobenih problemov in se spravim ene 2-3 na teden v bazen za eno urco...imamo organizirano, tko da je vse pod nadzorom, pa tudi utrudim se ne...drugač pa sem odvisnica od športa in brez ne bi zdržala
tudi jaz še vedno migam in se mi zdi, da me to napolnjuje in da bi bila drugače kar tečka, če bi ne migala toliko (učim ples 4 ure na teden).
tako da popolnoma razumem o čem govori
škorpika.... razlika med nama pa je, da sem kar nekaj let starejša (debelih 8 - brrr).
drugače pa danes sploh nisem spala... trebuh mi je trdel, me bolel, pa popustil.. v glavnem... ni in ni bilo spančka zaspančka....
potem sem se proti jutru malo potolažila ker je

začela migat...
ni sicer tako zelo aktivna kot včasih, a se premika, malo pobrca, se obrne, večinoma pa se rine v eno ali drugo stran. pa saj niti nima več toliko prostora, kajne?
moja dva sta šla na sončka, jaz pa kuham....
drugače pa telefonska za kontakte ni slaba zamisel!!! a jaz je še ne bi vsaj tri tedne (najmanj) aktivirala.
tudi za
detece ne, naj le čim dlje vzdrži v stanju 2v1.
aja, pa high trecka sva naročila. bo trajalo 14 dni, da ga dobijo.