IZVIRNO SPOROČILO: martka
o izlivu ženske med seksom oz. ob orgazmih pa... ja se je že zgodilo in se še dogaja, a mislim, da ni tako zelo obilno kot si ti opisala.. je pa seveda opazno!
To jaz tud poznam iz svojih izkušenj...sam ne morem pa primerjat z 'odtekom vode' , ker ne vem kako izgleda slednje oz. tudi količinsko ne morem primerjat.
IZVIRNO SPOROČILO: mam32
Spolna stimulacija...
A ni o nečem podobnem že pred časom ena pisala? Naj bi menda pomagalo k lažjemu porodu, če je ženska vzburjena.
Pa mislim da ravno Blackcoffee. Kdo pa drug??

Sam je že kar nekaj časa nazaj, se mi zdi....
Jaz pa ne vem, kako bi naj to pripomoglo??? Da bi pozabili na bolečino ali zakaj recimo???
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
potrebne so povezane debate, tle pa se včasih zdi, kot da vsaka neki svojega napiše in pol nastane eno dolgočasno branje brez riti in glave.
je pa tudi res, da nas je decemberk veliko.
S tem se jaz tud strinjam...sam nas pa je res dost, pa če o nečem čvekamo, pa ena omeni nek problem oz težavo, skoraj moramo menjat temo. Sam da gre to vse prehitro čez teme od vsake do vsake.
Čebeli...no, me veseli, da se je vsaj nekdo nasmejal, poleg mene seveda.

Jaz sem se še svojim vicem smejala. Kaj pa mi je drugega preostalo, če sem pa sama tu samevala. Je izgledalo, kot da sem sama decembrka, ne pa da nas je 100, kot je napisala Vrtnica, da nas je.